Flere ser sport i tv efter corona

Del

Coronarestriktioner har gjort det sværere for sportsfans at komme til kampe og støtte deres yndlingshold. Det betyder, at flere og flere i stedet tænder for tv’et for at følge med i vigtige sportsbegivenheder.

Coronapandemien har medført mange ændringer i den måde, vi lever på – også når det kommer til sportsbegivenheder. Restriktionerne har nemlig gjort, at det kun er muligt at have 500 tilskuere til en kamp. Derfor er det ikke længere muligt at fylde tilskuerpladserne. Og det er sværere end nogensinde før at få fat i billetter.

Sportskampe er altså ikke længere begivenheder, der kan samle fansene på stadions eller i hallerne. Nu handler det i stedet om at støtte sit yndlingshold hjemme fra stuen. Flere er derfor begyndt at få deres sportsfiks via tv’et eller computeren. Ved at se kampene hjemmefra kan de nemlig støtte sportsholdene uden at risikere at blive smittet med coronavirus.

Det er de også opmærksomme på hos Sportnyt.dk. Derfor har de samlet en oversigt over sportsbegivenheder, der kan ses i tv’et på deres side. Her kan fans orientere sig om, hvilke kampe der spilles, samt hvor de kan se en live stream af kampen henne. Virksomheden bag mener nemlig, at det er vigtigt, at sportsfans nemt kan finde de kampe, de gerne vil se. Det er med til at holde gejsten i live hos både fans og spillere.

Mange sportsbegivenheder afholdes fortsat

På trods af coronarestriktioner bliver mange kampe og sportsevents stadig afholdt. Det bliver dog med et mindre publikum. Og det kan mærkes på banen, hvor de ikke længere kan høre glade fans, der råber og hujer.

Reglen om maks. 500 tilskuere står heller ikke alene. Der er også regler for, hvordan publikum skal placeres for at mindske smitterisikoen. Det betyder, at alle tilskuere skal sidde med behørig afstand. Og at du kun taler sammen med dem, du kom med.

Det har også en effekt på stemningen på stadion og i hallerne. Før coronapandemien samlede fanklubber sig nemlig ofte i forskellige hjørner af arenaen. Her kunne de huje i kor og fejre scoringerne sammen. Men nu må fanklubber mødes over videochat eller slet ikke for at undgå smitterisiko.

De fleste vil stadig støtte deres yndlingshold

På trods af, at alle ikke længere kan se kampene live, vil de fleste stadig gerne støtte deres favorithold. Fansene ser derfor ikke kun kampene i tv’et eller på nettet. Mange holder sig også opdateret via holdenes hjemmeside og forskellige sportsmagasiner.

Hos Sportnyt har de ikke kun en grundig oversigt over sport i tv. De reporterer også om de seneste nyheder fra sportsverdenen - om alt fra Superligaen til golf og poker. De vil gerne være en side, hvor fans fra hele Danmark kan få deres sportsfiks. Særligt under corona, hvor det er sværere end nogensinde at holde sig opdateret om ens yndlingshold.

Det er ikke til at vide, hvornår coronarestriktionerne bliver løftet. Og ingen kan vide, hvornår det igen er muligt for fans at samle sig fysisk om sportsevents. Derfor spiller tv-streaming og online-nyheder en vigtig rolle for, at de danske sportsfans stadig kan følge med.

Nøgleord

Kontakter

SPORTNYT.DK
Kontakt på: sportnyt.dk/om-sportnyt/

Billeder

Information om MX Press

MX Press
Marielundvej 46
2730 Herlev

https://mxpress.dk/

Sportnyt.dk er en nyhedsside om sport.

Følg pressemeddelelser fra MX Press

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra MX Press