LejBoliger.dk ændrer strategi og bliver til BoligZonen.dk

Del
BoligZonen er et gammelt navn, som tidligere har været ejet og drevet af Berlingske Media, som et af de største boligsites i Danmark. Nu skal det opnå nye højder med en konstellation inden for lejeboliger, funktioner og viden herom. Navneændringen har været noget tid undervejs. Vi har hele tiden vist at navnet BoligZonen ville favne præcis den strategi og genkendelighed vi ønsker for vores boligportal i Danmark og som symboliserer den rejse vi er på.

BoligZonen ønsker at gøre det nemt for udlejere

BoligZonen.dk er ikke kun sat i verden for at gøre livet lidt lettere for boligsøgende. BoligZonen.dk rækker også ud til de mange travle boligudlejere.

Som udlejer har man mulighed for at oprette boligannoncer og blive eksponeret for tusindvis af potentielle lejere helt gratis. Det tager fem minutter at oprette en annonce.

BoligZonen stiller også en digital lejekontrakt til rådighed for udlejerne – ligeledes helt gratis. Der er mulighed for både at lave en almindelig lejekontrakt, fremlejekontrakt og tidsbegrænset lejekontrakt uden omkostninger. Som boligudlejer sikrer man sig, at man overholder alle regler på området, samtidig med at man slipper for at skulle dykke ned i den komplicerede jura.

BoligZonen Viden er spækket med lærerige guides og indlæg om lejeloven m.v.

Generelt for branchen, mangler der flere og mere forståelige oplysninger når det omhandler lejeloven. Derfor har vi skabt BoligZonen Viden. Indholdet er skrevet af vores interne jurist, der formår at formidle juraen på et niveau, hvor alle kan være med. Vi vil senere udbygge området, hvor vores brugere ligeledes har mulighed for at stille konkrete spørgsmål til områder i lejeloven.

Eksempler på artikler:

  • Depositum og forudbetalt leje
  • Husleje og forbrug
  • Fraflytning og opsigelse
  • Husorden og vedligeholdelse
  • Lejekontrakten
  • Inkasso
  • … og meget mere!

Vi glæder os til at byde dig velkommen på BoligZonen som udlejer, lejer eller noget helt tredje. Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte os på kontakt@boligzonen.dk

Nøgleord

Kontakter

Kristian Olsen, Partner BoligZonen
kontakt@boligzonen.dk

Billeder

Information om MX Press

MX Press
Marielundvej 46
2730 Herlev

https://mxpress.dk/

Boligzonen.dk er et samlingssted for lejere og udlejere.

Følg pressemeddelelser fra MX Press

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra MX Press

Virksomheder bør ændre deres sociale medier strategier for kommende kulturelle begivenheder23.5.2023 13:37:36 CEST | Pressemeddelelse

I dag er sociale medier en vigtig del af markedsføringen for de fleste virksomheder. Den stadigt voksende popularitet af sociale medier gør det nødvendigt for virksomheder at have en tilstedeværelse på de sociale platforme for at nå ud til et bredere publikum - sociale medier er alfa og omega når virksomheder skal ses. Sociale medier eller populært kaldet SoMe er uundgåeligt, og der findes efterhånden kun få mennesker, der ikke har en eller anden form for social medie profil. Bør virksomhederne derfor tilpasse deres sociale medier strategier i forhold til kommende kulturelle begivenheder for at vise deres aktualitet? Denne pressemeddelelse vil undersøge spørgsmålet nærmere.

Ure bliver i højere grad investeringsobjekter29.6.2022 07:42:15 CEST | Pressemeddelelse

Det er langt fra alles kop te at investere i aktier. Ved aktiehandel er der som oftest en høj risiko forbundet med at handle aktier. At have sine penge i banken er heller ikke en god idé, da penge i banken bliver opslugt af inflation. Med andre ord bliver dine penge mindre og mindre værd ved at stå i banken. Der er heldigvis alternativer til investering i aktier, så dine penge kan vokse sig større med en lav risiko.

Smykker til mænd er mere populære end nogensinde28.10.2021 10:12:09 CEST | Pressemeddelelse

Danske mænd går ikke kun op i deres tøj og hår. De går også op i deres smykker. Den store interesse for at købe og kombinere de helt rette smykker fra mændenes side kan mærkes hos Marjoe, der netop sælger herresmykker. Her mærkes der en støt stigende efterspørgsel på alt fra armbånd og halskæder til ringe og øresmykker. Interessen mærkes ikke blot fra de unge mænd, men også fra de mere modne mænd, der har fået øjnene op for, at smykker kan bruges til at sætte prikken over i’et på ethvert outfit.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye