Smykker til mænd er mere populære end nogensinde

Del
Danske mænd går ikke kun op i deres tøj og hår. De går også op i deres smykker. Den store interesse for at købe og kombinere de helt rette smykker fra mændenes side kan mærkes hos Marjoe, der netop sælger herresmykker. Her mærkes der en støt stigende efterspørgsel på alt fra armbånd og halskæder til ringe og øresmykker. Interessen mærkes ikke blot fra de unge mænd, men også fra de mere modne mænd, der har fået øjnene op for, at smykker kan bruges til at sætte prikken over i’et på ethvert outfit.

Smykker er ikke – og har aldrig været – forbeholdt kvinder, selvom den gennemsnitlige kvinde har flere smykker end den gennemsnitlige mand. I årevis har danske mænd båret armbåndsure og enkelte andre smykker, men efterhånden er der blevet suppleret med andre smykker. Det gælder bl.a. fingerringe og halskæder.

En rigtig mand bærer smykker

De fleste moderigtige mænd kan nikke genkendende til ovenstående udsagn.

Ifølge mange kvinder skal en rigtig mand ikke kun have charme, selvtillid og lækkert hår. Han skal også være i stand til at sammensætte moderne og maskuline outfits, og smykker skal selvfølgelig tænkes med i disse outfits.

I dag behøver man ikke at være en bestemt type mand for at kunne bære smykker. Det forholder sig nemlig sådan, at der findes smykker for enhver smag. Det understreger Marjoe ved at forhandle over 1.000 forskellige items til mænd fordelt på kategorierne ringe, armbånd, halskæder, øresmykker m.fl. Marjoe forhandler sågar parsmykker i form af forlovelsesringe og halskæder.

Der shoppes smykker til mænd på nettet i stor stil

Handlen af smykker til mænd foregår i stigende grad på nettet, hvor det er nemt, hurtigt og typisk billigt at købe smykker. Marjoe er en af de danske forhandlere af smykker til mænd, der nyder godt af, at flere og flere mænd vælger at købe deres smykker på nettet. Marjoe blev grundlagt i 2008 og har lige siden langet moderne smykker over den digitale disk.

Begejstringen for Marjoe og deres smykkeudvalg samt service er stor. Det viser de mange positive kundeanmeldelser, der er tikket ind via Trustpilot. Her har Marjoe en gennemsnitlig score på 4,9 ud af 5 baseret på over 150 kundeanmeldelser.

Marjoe er også repræsenteret i andre lande

Marjoe er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i salg af smykker til mænd, men den populære virksomhed er også til stede på en række udenlandske markeder. Marjoe er i dag at finde i både Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Holland og England.

Det er ejerne bag, John Marjoe Dencker og Winnie Eggertsen, der ikke blot har sat Marjoe på Danmarkskortet, men også på verdenskortet. Fokus har lige siden grundlæggelsen været at tilbyde en bred vifte af herresmykker, hvor der er noget for enhver smag. Det simple koncept har holdt ved lige siden 2008, og det er tilsyneladende et koncept, som kunderne kan lide.

Hos Marjoe er der en forventning om, at efterspørgslen på smykker til mænd blot vil blive intensiveret de kommende år. Det vil ske i takt med, at lysten til at udtrykke sin personlige stil ved brug af smykker opstår hos endnu flere mænd. 

Nøgleord

Kontakter

John Dæncker
60116275
info@marjoe.dk

Billeder

Information om MX Press

MX Press
Marielundvej 46
2730 Herlev

https://mxpress.dk/

MX Press er et mindre nyhedsmedie fra mediehuset KH MEDIA.

Følg pressemeddelelser fra MX Press

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra MX Press

Virksomheder bør ændre deres sociale medier strategier for kommende kulturelle begivenheder23.5.2023 13:37:36 CEST | Pressemeddelelse

I dag er sociale medier en vigtig del af markedsføringen for de fleste virksomheder. Den stadigt voksende popularitet af sociale medier gør det nødvendigt for virksomheder at have en tilstedeværelse på de sociale platforme for at nå ud til et bredere publikum - sociale medier er alfa og omega når virksomheder skal ses. Sociale medier eller populært kaldet SoMe er uundgåeligt, og der findes efterhånden kun få mennesker, der ikke har en eller anden form for social medie profil. Bør virksomhederne derfor tilpasse deres sociale medier strategier i forhold til kommende kulturelle begivenheder for at vise deres aktualitet? Denne pressemeddelelse vil undersøge spørgsmålet nærmere.

Ure bliver i højere grad investeringsobjekter29.6.2022 07:42:15 CEST | Pressemeddelelse

Det er langt fra alles kop te at investere i aktier. Ved aktiehandel er der som oftest en høj risiko forbundet med at handle aktier. At have sine penge i banken er heller ikke en god idé, da penge i banken bliver opslugt af inflation. Med andre ord bliver dine penge mindre og mindre værd ved at stå i banken. Der er heldigvis alternativer til investering i aktier, så dine penge kan vokse sig større med en lav risiko.

LejBoliger.dk ændrer strategi og bliver til BoligZonen.dk14.2.2022 13:18:05 CET | Pressemeddelelse

BoligZonen er et gammelt navn, som tidligere har været ejet og drevet af Berlingske Media, som et af de største boligsites i Danmark. Nu skal det opnå nye højder med en konstellation inden for lejeboliger, funktioner og viden herom. Navneændringen har været noget tid undervejs. Vi har hele tiden vist at navnet BoligZonen ville favne præcis den strategi og genkendelighed vi ønsker for vores boligportal i Danmark og som symboliserer den rejse vi er på.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye