Salg af smykker til hende i unikke designs er en succes for PromiZ

Del
PromiZ (www.promiz.dk) har et simpelt, men velfungerende koncept; salg af unikke smykker til kvinder på nettet. Via webshoppen forhandles der smykker til kvinder i alle aldre, og der er bogstaveligt talt noget for enhver smag.

Kvindernes kærlighed til smykker har ikke ændret sig med årene. Det har til gengæld måden at handle smykker på. Mens det for år tilbage var mest almindeligt at købe smykker i en fysisk smykkeforretning / guldsmed, så bliver der i dag handlet smykker på nettet – og det glæder ejerne af PromiZ.

Det er lettere end nogensinde før at få opdateret smykkesamlingen

De fleste kvinder kan nikke genkendende til, at man ikke kan få for mange smykker. Derfor er især kvinderne flittige til at få opdateret (og opgraderet) smykkesamlingen fra tid til anden. Det kan mærkes hos PromiZ, hvor mange af kunderne er tilbagevendende kunder.

Som kvinde skal man have mulighed for at kunne klæde sig de helt rigtige smykker til enhver lejlighed, og det kræver selvsagt nogle forskellige smykker. Dette ønske er PromiZ’ bekendt med, og derfor forhandler webshoppen smykker i mange forskellige designs, der kan gå til såvel hverdag som fest. Udvalget tæller bl.a. halskæder, ringe, armbånd og øreringe.

Nye, moderne smykker er aldrig mere end få klik væk. Hos PromiZ kan der klikkes smukke smykker hjem via både smartphone, tablet og laptop. Det er en mulighed, som mange kvindelige forbrugere gør brug af hver dag.

Feminine smykker i høj kvalitet behøver ikke at koste en formue

Der findes masser af dyre smykkeforretninger, hvor den helt store tegnebog skal frem, hvis man skal have fingrene i de ønskede smykker. Der findes dog også konkurrencedygtige smykkeforretninger, der forhandler smykker til priser, hvor alle kan være med. PromiZ, der er en digital smykkeforretning, er et godt eksempel på sidstnævnte. Her sælges der smykker til kvinder til favorable priser.

PromiZ er stedet, hvor der altid kan gøres en god handel på damesmykker – grundet de fordelagtige priser. Og hvis der skal gøres en ekstra god handel, så byder PromiZ velkommen i deres digitale outlet. I dette outlet, der kan tilgås via hjemmesiden, sælges der udgåede smykker til nedsatte priser – typisk med besparelser på op til 80 %.

PromiZ byder endvidere på gratis fragt ved køb for min. 299 kr.

PromiZ er kvindernes svar på Marjoe

Hvad har Marjoe og PromiZ til fælles?

Der er tale om to forskellige webshops, hvor den ene (Marjoe) har specialiseret sig i salg af smykker til mænd, mens den anden (PromiZ) har specialiseret sig i salg af smykker til kvinder. De to webshops har dog samme ejer og derfor også samme adresse.

PromiZ kan med rette betragtes som kvindernes svar på Marjoe. Ligesom hos Marjoe, så kan der nemlig købes smykker til lave priser hos PromiZ. Det er en mulighed, som rigtig mange danske kvinder har længtes efter i mange år, og derfor er begejstringen for webshoppen stor. De to webshops er bygget op på akkurat samme måde, og kunden får da også mange af de samme fordele i form af hurtig levering, forlænget returret m.v. 

Nøgleord

Kontakter

John Dæncker
60116275
info@promiz.dk

Billeder

Information om MX Press

MX Press
Marielundvej 46
2730 Herlev

https://mxpress.dk/

MX Press er et mindre nyhedsmedie fra mediehuset KH MEDIA.

Følg pressemeddelelser fra MX Press

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra MX Press

Virksomheder bør ændre deres sociale medier strategier for kommende kulturelle begivenheder23.5.2023 13:37:36 CEST | Pressemeddelelse

I dag er sociale medier en vigtig del af markedsføringen for de fleste virksomheder. Den stadigt voksende popularitet af sociale medier gør det nødvendigt for virksomheder at have en tilstedeværelse på de sociale platforme for at nå ud til et bredere publikum - sociale medier er alfa og omega når virksomheder skal ses. Sociale medier eller populært kaldet SoMe er uundgåeligt, og der findes efterhånden kun få mennesker, der ikke har en eller anden form for social medie profil. Bør virksomhederne derfor tilpasse deres sociale medier strategier i forhold til kommende kulturelle begivenheder for at vise deres aktualitet? Denne pressemeddelelse vil undersøge spørgsmålet nærmere.

Ure bliver i højere grad investeringsobjekter29.6.2022 07:42:15 CEST | Pressemeddelelse

Det er langt fra alles kop te at investere i aktier. Ved aktiehandel er der som oftest en høj risiko forbundet med at handle aktier. At have sine penge i banken er heller ikke en god idé, da penge i banken bliver opslugt af inflation. Med andre ord bliver dine penge mindre og mindre værd ved at stå i banken. Der er heldigvis alternativer til investering i aktier, så dine penge kan vokse sig større med en lav risiko.

LejBoliger.dk ændrer strategi og bliver til BoligZonen.dk14.2.2022 13:18:05 CET | Pressemeddelelse

BoligZonen er et gammelt navn, som tidligere har været ejet og drevet af Berlingske Media, som et af de største boligsites i Danmark. Nu skal det opnå nye højder med en konstellation inden for lejeboliger, funktioner og viden herom. Navneændringen har været noget tid undervejs. Vi har hele tiden vist at navnet BoligZonen ville favne præcis den strategi og genkendelighed vi ønsker for vores boligportal i Danmark og som symboliserer den rejse vi er på.

Smykker til mænd er mere populære end nogensinde28.10.2021 10:12:09 CEST | Pressemeddelelse

Danske mænd går ikke kun op i deres tøj og hår. De går også op i deres smykker. Den store interesse for at købe og kombinere de helt rette smykker fra mændenes side kan mærkes hos Marjoe, der netop sælger herresmykker. Her mærkes der en støt stigende efterspørgsel på alt fra armbånd og halskæder til ringe og øresmykker. Interessen mærkes ikke blot fra de unge mænd, men også fra de mere modne mænd, der har fået øjnene op for, at smykker kan bruges til at sætte prikken over i’et på ethvert outfit.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye