Telia DanmarkTelia Danmark

Fleet Complete og Telia indgår partnerskab om IoT-baserede flådeløsninger til danske virksomheder

Del

I samarbejde vil de to partnere tilbyde en række trackingløsninger, som skal hjælpe danske virksomheder med at optimere deres forretning og dermed reducere deres flåderelaterede omkostninger og CO2-udledninger.

Telia Fleet Management tilbyder IoT-baserede trackingløsninger til effektivisering af bilflåden.
Telia Fleet Management tilbyder IoT-baserede trackingløsninger til effektivisering af bilflåden.

Telia Enterprise inkluderer nu Fleet Complete’s GPS-baserede løsninger i IoT-porteføljen, hvilket gør det muligt for danske virksomheder at øge effektiviteten samt nedsætte brændstofforbruget og dermed drive en mere bæredygtig og økonomisk bilflåde.

Under navnet Telia Fleet Management lancerer partnerne i første omgang fire løsninger til henholdsvis flådestyring, administration af delebiler, elektronisk kørebog samt sporing og tyverisikring af materiel.

”Vores mål er at hjælpe vores kunder med at drive deres virksomhed endnu bedre ved at tilbyde innovative tele- og it-baserede løsninger. Digitalisering, herunder IoT, er et stærkt værktøj til at opnå dette. Ved at tilbyde flådestyring, som er en af de mest modne IoT-tjenester, bidrager vi til, at vores kunder udnytter ressourcerne bedre, opnår en mere miljøvenlig drift og som følge heraf en række omkostningsbesparelser”, siger Mortimer Liebman, Direktør for Telia Enterprise i Danmark.

Globale GPS-løsninger
Fleet Complete er en global softwareleverandør af GPS-baserede løsninger til bilflåder og mobile arbejdsstyrker, som i alt betjener mere end 600.000 abonnenter. I Danmark betjenes kunderne fra hovedkontoret i Ballerup og lokale afdelinger i Nord- og Midtjylland.

”Vi er meget glade for det nye samarbejde med Telia og vi glæder os til at endnu flere får øjnene op for de fordele, som digitale løsninger bringer til forretningen. Vi oplever et stigende behov blandt vores kunder for at kunne differentiere sig på deres serviceydelser. De forskellige flådeløsninger, konsolideret på én Fleet Management platform, gør det netop muligt at skræddersy en løsning tilpasset både små og store virksomheders specifikke behov”, siger Preben Rasmussen, nordisk salgsdirektør for Fleet Complete.

Se mere på telia.dk/fleet

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Telia Fleet Management tilbyder IoT-baserede trackingløsninger til effektivisering af bilflåden.
Telia Fleet Management tilbyder IoT-baserede trackingløsninger til effektivisering af bilflåden.
Download
Telia Fleet Management
Telia Fleet Management
Download
Mortimer Liebman, Direktør for Telia Enterprise.
Mortimer Liebman, Direktør for Telia Enterprise.
Download
Preben Rasmussen, nordisk salgsdirektør for Fleet Complete
Preben Rasmussen, nordisk salgsdirektør for Fleet Complete
Download

Information om Telia Danmark

Telia Danmark
Telia Danmark
Holmbladsgade 139
2300 København S

http://telia.dk/

Om Telia
I Telia er vi begejstrede for digitaliseringens mange muligheder. Vi transformerer ny teknologi til konkrete produkter, der gør vores kunders hverdag mere farverig, virksomhederne mere effektive og samfundet endnu smartere.

Vi er ikke bare et teleselskab. Vi er en verden af digitale oplevelser og kommunikationen til dine venner, din familie, dine kolleger og dine kunder. Vi er omkring 800 nysgerrige medarbejdere, der forstår vores kunders ønsker og behov og igennem intelligente løsninger, bringer dem tættere på alt det, der betyder noget.

Vores netværk udgør grundstammen i digitaliseringen af Danmark. Det giver os både et ansvar og en mulighed for aktivt at gøre en positiv forskel ved at bidrage til den grønne omstilling, forbinde mennesker og gøre det trygt at færdes online. Det gør vi gennem udnyttelse og udforskning af digitaliseringens mange muligheder – til glæde for os alle.

Læs mere om os på telia.dk

Pressekontakt
Mads Houe
Pressechef, Telia
+45 2827 0171
mads.houe@teliacompany.com

Om Fleet Complete
Fleet Complete er en global og førende leverandør af GPS-baserede IoT-løsninger til administration af bilflåder, materiel og mobile arbejdsstyrker. Virksomheden servicerer mere end 600.000 abonnenter og 40.000 virksomheder i Nordamerika, Mexico, Europa og Australien. Fleet Complete har partnerskaber med en række ledende mobiloperatører såsom AT&T, TELUS, Rogers, Telstra, Cosmote, Deutsche Telekom og nu Telia. Ligeledes har Fleet Complete indgået tætte partnerskaber med bl.a. Cummins, Ford, General Motors, Mitsubishi Australia og Toyota. De er fortsat en af de hurtigst voksende virksomheder globalt og har vundet adskillige priser for innovation og vækst.

For mere information, se venligst fleetcomplete.dk

Mediekontakt
Preben Rasmussen
Sales Director, Fleet Complete Nordic
+45 4548 0104
marketing@fleetcomplete.dk

Følg pressemeddelelser fra Telia Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Telia Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum