DGI-byen

FindersKeepers - Sommer Designmarked i Øksnehallen

Del

Konceptet er simpelt: Der udvælges de bedste designere og kunstnere indenfor møbler, interiør, billedkunst, fotografi, keramik, tøj, smykker og kreativ botanik og vi sørger for smukke omgivelser. På den måde skabes der unikke og inspirerende designevents for både designere, professionelle og forbrugere.

Hvornår: Den 25. – 26. august 2018 - Kl. 10.45 – 17.00 (begge dage)

Hvem: FindersKeepers og Øksnehallen

Hvad: Danmarks største designmarked

Følg med: www.finderskeepers.dk

FindersKeepers Designmarked rykker for første gang ind i Øksnehallen i Kødbyen, København V.

De smukke rammer bliver fyldt op med de mest lovende designere, kunstnere og kreative iværksættere.

Som gæst har du mulighed for at shoppe, finde masser af inspiration og nyt design at tage med hjem. Mere end 150 designere og brands deltager på markedet.

”Det er utroligt vigtig for os, at vi er med til at fortælle historien om, hvor meget arbejde der rent faktisk ligger i godt design og håndværk. Med markedet i Øksnehallen håber vi, at gæsterne får en bedre forståelse for dette og vil sætte højere pris på designernes arbejde”, udtaler FindersKeepers marked- og eventschef, Kamilla Schultz.

FindersKeepers elsker det gode håndværk og de designprocesser, der ligger bag slutproduktet. Derfor inviteres gæsterne helt tæt på håndværket, ved hjælp af en særudstilling og levende værksteder, som viser det store arbejde og håndværk, der ligger bag godt design.

I løbet af weekenden har gæsterne til FindersKeepers mulighed for at møde og se en række designere arbejde med deres håndværk.

På Kvægtorvet foran Øksnehallen vil der være et større streetfood marked som er åbent for alle. Nyd sensommeren med lækker mad og drikke fra bl.a. Kiin Kiin, Pastor Tacos, Fuego, Crepes a’la Carte, Bike & Bake, Snack & Blues, Jakobsens Pita, The Fish Project, Grab’n go burgers, Mikkeller, Kødbyens is og Rosévognen.

Om lørdagen har man også mulighed for få en ekstra oplevelse, når der afholdes Vesterbro Ringridning på pladsen.

De første 100 personer der ankommer lørdag og søndag får en skøn FindersKeepers goodiebag med en masse lækkerier.

Nøgleord

Kontakter

FindersKeepers:

Projektleder & Digital Koordinator – Rose Klausen

Email: rose@finderskeepers.dk eller telefon 2876 4964

Øksnehallen og DGI-byen:

Sport & Kulturchef - Anne Liisberg

Email: anl@dgi-byen.dk eller telefon 2279 0158

Billeder

Vedhæftede filer

Links

Information om DGI-byen

DGI-byen
DGI-byen
Tietgensgade 65
1704 København V

+45 3329 8000http://www.dgi-byen.dk

Erhverv, sport og kultur.

Følg pressemeddelelser fra DGI-byen

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra DGI-byen

TechBBQ stiller skarpere på startups forretningsforbindelser18.9.2018 10:38pressemeddelelse

Danmarks største tech iværksætterfestival, TechBBQ, skruer op for flere workshops, roundtables og andre netværksaktiviteter, som kan styrke startups lokale og globale forretningsforbindelser, når flere end 4.000 iværksættere, investorer og andre interessenter fra ind- og udland fylder Øksnehallen den 24-25 september. Scenerne bliver fortsat spækket med spændende danske og internationale founders og andre speakers.

Fotobiennalen 2018 : Det Postfotografiske Billede28.8.2018 14:25pressemeddelelse

Fotobiennalen 2018 forholder sig kritisk undersøgende til fotografiet i vores hyper-digitaliserede hverdag. Det gennemgående tema "Det Postfotografiske Billede" indikerer at fotografi har udviklet sig og ikke længere kan anskues som et enkeltstående medium eller afgrænser sig til den traditionelle forestilling om fotografi som et fastfrosset motiv printet på papir. Temaet går som en ledetråd gennem biennalens tre udstillinger og et internationalt symposium, der skyder Fotobiennalens 2018-edition i gang over tre dage i Aarhus, Odense og København.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum