Xee

Femte sæson af amerikansk hitserie får dansk premiere på Xee

Del

Den 27. maj har Xee sæsonpremiere på femte og sidste sæson af den anmelderroste tv-serie ’The Bold Type’. Sæson fire kan streames via Xee indtil slutningen af juni. I serien følger man de tre succesfulde veninder Kat, Jane og Sutton og deres hverdag på det prestigefyldte livsstilsmagasin, Scarlet.

© 2021 NBCUniversal ALL RIGHTS RESERVED
© 2021 NBCUniversal ALL RIGHTS RESERVED

Den 27. maj – dagen efter den amerikanske premiere - er der dansk sæsonpremiere på femte og sidste sæson af den amerikanske tv-serie ’The Bold Type’ på Xee. Serien har fået fine anmeldelser i Danmark og er bl.a. blevet sammenlignet med ’Sex and The City’. ’The Bold Type’ stiller skarpt på vigtige emner som feminisme, minoritetskulturer, et hektisk karriereræs og stærke kvindelige venskaber. Desuden trækker serien også på virkelige hændelser og giver et indblik i New Yorks ekstravagante modeverden. Med femte sæson på trapperne kan man netop nå at se eller gense fjerde sæson, som kan streames via Xee frem til den 29. juni.

I seriens femte sæson har Kat, Jane og Sutton fået nok af deres tid hos Scarlet Magazine. De tre kvinder sætter sig derfor for at redefinere dem selv. De er klar til at finde ud af, hvem de virkelig er og tage verdenen med storm. Kat, Jane og Suttons venskab blomstrer stadig, og deres kærlighed og støtte til hinanden er større end nogensinde.

Se trailer for femte og sidste sæson af The Bold Type.

Femte sæson af The Bold Type på Xee

  • Femte sæson af The Bold Type bliver i første omgang tilgængelig på Xee via streaming.
  • Første afsnit bliver tilgængeligt mandag den 27. maj, dagen efter den amerikanske sæsonpremiere. Herefter kommer der et nyt afsnit hver torsdag.
  • Der er 6 afsnit i femte og sidste sæson.
  • Kan du slet ikke vente til gensynet med Kat, Jane og Sutton eller mangler du at indhente de sidste par episoder i fjerde sæson? Så kan du streame hele fjerde sæson på Xee indtil den 29. juni.

Billeder

© 2021 NBCUniversal ALL RIGHTS RESERVED
© 2021 NBCUniversal ALL RIGHTS RESERVED
Download

Information om Xee

Xee
Xee
Teglholmsgade 1
0900 København C

Xee er en dansk underholdningskanal. Her finder du et unikt mix af originale danske programmer og amerikanske kvalitetsserier. Xee er et samarbejde mellem YouSee og The Walt Disney Company Nordic, og kanalen har eksklusive rettigheder til en lang række serier og programmer, som ikke kan ses andre steder. Udover at være en tv-kanal, kan du også streame alt indholdet fra Xee, når det passer dig. Kanalen kan ses af alle med YouSee Tv.

Læs mere om Xee

Følg pressemeddelelser fra Xee

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Xee

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum