Aller MediaAller Media

femina og kvindecykelholdet Team Change går sammen om at udvikle årets motionscykelløb for kvinder

Del
Søndag den 13. august lyder startskuddet for årets motionscykelløb for kvinder i alle aldre og på alle typer af cykler. Motionscykelløbet hedder ’Tour de femina’ – og bag cykelløbet står femina, der er en del af Aller Media Denmark, og det succesrige kvindecykelhold Team Change.
Tour de femina - for alle kvinder
Tour de femina - for alle kvinder

Interessen for kvindecykling er i den grad stigende, og det er ikke længere et særsyn at se kvinder på landevejene i store grupper. Derfor ønsker femina og Team Change at tilbyde alle kvinder et sjovt, smukt og professionelt afviklet motionsløb tilsat fest, farver og fællesskab.

Tour de femina vil finde sted søndag den 13. august kl. 10. Her vil det være muligt at køre op til 28, 56 eller 108 km i det skønne, kuperede terræn mellem Ballerup Super Arena og Gundsømagle. 

”Seriøs motionscykling er i rivende udvikling og det er helt naturligt for femina at sætte fokus på denne populære sportsgren. I samarbejdet med Team Change får vi en ideel og stærk partner, der gennem landevejscyklingen har skabt et fantastisk netværk for voksne kvinder. Hos Aller Media Denmark og femina glæder vi os til, at bidrage til cykelfællesskabet og styrke området overfor vores læsere og brugere,” siger Maria Dabelsteen, Head of Consumer Market hos Aller Media Denmark.

Om motionscykelløbet siger Team Change følgende:

Mange kvinder cykler sammen på en måde hvor fællesskabet og sporten går op i en højere enhed. Vi vil gerne køre stærkt og være i god form, men det vigtigste er faktisk, at vi har det sjovt sammen og altid hjælper hinanden. Den ånd vil vi gerne overføre til vores motionsløb Tour de femina, og vi er jublende lykkelige over, at Aller Media Denmark og femina har sagt ja til at være hovedsponsor af løbet,” udtaler Hanne Malmberg, løbsleder hos Team Change.

Læs mere om motionscykelløbet og tilmeld dig her.  

For mere information, kontakt venligst:
Maria Dabelsteen, Head of Consumer Market hos Aller Media Denmark
Mail: maria.dabelsteen@aller.com / Tlf: 27 21 80 08

Hanne Malmberg, løbsleder hos Team Change (en del af cykelklubben DBC Ballerup, www.cykelbanen.dk
Mail: teamchange@cykelbanen.dk Tlf: 29884054

Kontakter

Billeder

Tour de femina - for alle kvinder
Tour de femina - for alle kvinder
Download
Tour de femina - for alle kvinder
Tour de femina - for alle kvinder
Download

Links

Information om Aller Media

Aller Media
Aller Media
Havneholmen 33
1561 København V

http://aller.dk/

Om Team Change
I 2018 skabte tidligere eliterytter Hanne Malmberg og cykelmotionist Henriette Rald Team Change. Et cykelhold kun for kvinder. Der var fire til den første træning. I dag sendes tre-seks hold afsted hver mandag når begyndere, letøvede og erfarne ryttere har afgang fra hhv. Skovbrynet St. og Ballerup Super Arena kl. 17.30.

Følg pressemeddelelser fra Aller Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aller Media

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum