Meyers

Fasangården går julen i møde med et stemningsfyldt adventsprogram og en helt særlig julefrokostmenu

Del

I hele julemåneden forvandles Fasangården, i hjertet af Frederiksberg Have, til et magisk sted for både børn og voksne. Når Claus Meyer har tændt juletræet den 27. november, vil der være juleknas, julehistorier, engleblid korsang hver søndag i advent i den stemningsfyldte gård. Indenfor i Fasangårdens lune stuer vil gæster som i år kunne få smørrebrød til frokost.

Aftenstemning på Fasangården i hjertet af Frederiksberg Have. Foto: Meyers
Aftenstemning på Fasangården i hjertet af Frederiksberg Have. Foto: Meyers

Gløgg, æbleskiver og julerier på adventssøndage 
Hver søndag i advent fra kl. 13 til 16.30 vil gårdspladsen på Fasangården summe af julestemning og dufte af varm, krydret gløgg og æbleskiver. Traditionen tro vil gårdspladsen være pyntet med et smukt stort juletræ, som er hentet ind fra Kirstineberg Gods på Falster. Allerede første søndag i advent lægger julemanden vejen forbi og laver julelege med børn og barnlige sjæle, inden Claus Meyer tænder juletræet. Adventsprogrammet byder også på eventyr for de små, når Thomas Skov og Emilie Gershøj Bruhn anden søndag i advent læser julehistorier om børnene i Sovgodtersgade fra deres nye julebog Snip Snap Snork. 

Schola Cantorums Kvindekor akkompagnerer luciaoptoget den 11. december, og søndagen efter synger koret Harmonize julen ind med engleblide toner. Skulle man mangle en mandel- eller julegave, er gårdens juleboder den 18. december et godt sted at gå på udkig efter dekorationer fra A Table Story, småkagedej fra Christel Pixie eller specialøl fra FRB Bryghus. Fiskerikajens østersbar sælger samme dag skånsomt fangede østers og fisk.    

Fasangårdens julefrokost med smørrebrød

Indenfor i de lune stuer serverer Fasangården i år smørrebrød og mere traditionelle retter til frokost fra onsdag til søndag. Frokosten byder på Fasabgårdens fortolkninger af julens velkendte smage: sild med karrysalat og dild, confiteret and med kartoffelkompot og sauce, lune tarteletter med cremede svampe og æbletærte med vaniljeis. Der serveres frokostsmørrebrød i november og hele december.

Hvis man ønsker at forlænge sin adventssøndagsudflugt til Fasangården, anbefaler vi at reservere bord i god tid. Se menuen og book bord på Fasangaardenfrb.dk

Kontakter

Billeder

Aftenstemning på Fasangården i hjertet af Frederiksberg Have. Foto: Meyers
Aftenstemning på Fasangården i hjertet af Frederiksberg Have. Foto: Meyers
Download
Fasangårdens æbleskiver og krydrede gløgg. Foto: Meyers
Fasangårdens æbleskiver og krydrede gløgg. Foto: Meyers
Download
Julestemning på Fasangården. Foto: Meyers
Julestemning på Fasangården. Foto: Meyers
Download
Frokostsmørrebrød på Fasangården. Foto: Meyers
Frokostsmørrebrød på Fasangården. Foto: Meyers
Download
Frokostsmørrebrød på Fasangården
Frokostsmørrebrød på Fasangården
Download

Vedhæftede filer

Links

Information om Meyers

Meyers
Meyers
Dampfærgevej 10, 1. sal
2100 København Ø

https://meyers.dk/

Meyers er grundlagt af den gastronomiske iværksætter Claus Meyer, og har i 30 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur. Meyers opererer på alle niveauer i værdikæden fra jord til bord. Hovedaktiviteterne ligger inden for restaurations- og kantinedrift, catering, frugtavl, forædlingsvirksomhed, handel, teambuilding, forskning, formidling, uddannelse og rådgivning.

Følg pressemeddelelser fra Meyers

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meyers

MEYERS BAGERI PÅ GAMMEL KONGEVEJ INVITERER TIL ÅBNINGSFEST OG INTRODUCERER ØKOLOGISKE SURDEJSPIZZAER OG NYT VINØST NABOSKAB28.10.2022 11:30:00 CEST | Pressemeddelelse

I august 2022 åbnede Meyers Bageri på Gammel Kongevej 107 blødt op med bagværk, konditorkager og velsmagende morgen- og frokostretter med udgangspunkt i kornet. Efter de indledende tre måneder er bageriet nu klar til at invitere aftengæster indenfor til sæsonnære surdejspizzaer, snacks og velvalgte vine fra naboen. Dørene slås op med en stor åbningsfest med gratis pizzaslices og 50 % på pizzakortet torsdag 3. november.