Nyt samarbejde: Meyers kommer på hylderne i Menys 112 butikker
Gennem mere end 30 år har Meyers arbejdet for at forbedre madkulturen i Danmark og skabe begejstring for madlavning. Som en del af denne mission indgår fødevarevirksomheden nu et samarbejde med købmandskæden Meny, så Meyers brede sortiment af produkter kan finde vej til endnu flere køkkener hos danskerne:
”Meny er på mange måder en ideel samarbejdspartner, fordi de ligesom os sætter økologi, kvalitet og service i højsædet. Vi er virkelig imponerede af Menys stab af slagtere, bagere og fiskehandlere, og det er en stor glæde, at det netop er deres fagfolk, der skal lære vores sortiment at kende og videreformidle det til deres kunder”, fortæller direktør for Meyers Food, Anne Luise Deleuran.
Kærlighed til råvarerne
Hos Meny hilses samarbejdet ligeledes velkomment, og kommerciel direktør i Meny, Jesper Gottschalck Bjerring, ser stor synergi mellem de to virksomheder:
”Meyers producerer varer af høj kvalitet, og man kan virkelig mærke kærligheden til råvarerne og maden i produkterne. Ved at indgå et samarbejde med Meyers understøtter vi vores position i markedet, hvor vi både tilbyder gode råvarer til den ambitiøse fritidskok og kvalitets-convenience til den travle børnefamilie”, fortæller Jesper Gottschalck Bjerring.
Et samarbejde med en grøn agenda
Gennem de seneste år har både Meyers og Meny arbejdet målrettet med hver deres agenda indenfor grøn mad, økologi og bæredygtige initiativer. I 2021 lancerede Meyers en ambitiøs bæredygtighedsstrategi med målet om blandt andet at have CO2-neutral drift i 2025, og Meny har ligeledes gået forrest med kampagnen ”Møny – Vi holder af økologi” og var den første danske dagligvarekæde til at anvende de officielle klimaanprisninger fra Rådet for Sund Mad.
Direktøren for Meyers Food ser et stort potentiale for virksomhedernes fælles fokus og dermed muligheder for nye, grønne produkter:
”50% af de Meyers-færdigretter, som nu er blevet indmeldt i Meny, er vegetariske, og dette er et tydeligt bevis på Menys ambitioner for plantebaserede produkter. Vi er glade for at få en sparringspartner som Meny, der ligesom os ønsker at være dagsordensættende indenfor grøn, klimavenlig mad, og vi håber at kunne udvikle nye, velsmagende produkter sammen i fremtiden”, slutter Anne Luise Deleuran.
Fakta
- Fra 7. september 2022 kan Meyers produkter købes i Meny i hele Danmark. I alle Menys 112 butikker forhandles Meyers eddiker, syltevarer, marmelader, frostbrød, sild og salattern, og i udvalgte butikker forhandles desuden en række af Meyers færdigretter, supper, spreads og pesto.
- I efteråret 2021 lancerede Meyers en ambitiøs bæredygtighedsstrategi, der med et holistisk blik på bæredygtighed som en kompleks dagsorden, bygger videre på årtiers arbejde med bl.a. økologi, lokale råvarer og socialt engagement.
- Bæredygtighedsstrategien har sat et mål om at reducere CO2-aftrykket fra råvarer med 30% i 2030 og 50% i 2050. Desuden skal driften i Meyers egne køkkener, restauranter, bagerier og andre faciliteter være CO2-neutral i 2025. Læs om arbejdet med bæredygtighed i Meyers her.
- Meny var den første danske dagligvarekæde til at indføre de officielle klimaanprisninger fra Rådet for Sund Mad, udgiver en særlig tilbusavis udelukkende med økologiske varer og har ambitioner om at tredoble salget af veganske varer.
Nøgleord
Kontakter
Sara Brink LarsenPR- og kommunikationsrådgiver, Meyers
Tlf:27266330sabr@meyers.dkBilleder
Vedhæftede filer
Information om Meyers
Meyers er grundlagt af den gastronomiske iværksætter Claus Meyer, og har i 30 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur. Meyers opererer på alle niveauer i værdikæden fra jord til bord. Hovedaktiviteterne ligger inden for restaurations- og kantinedrift, catering, frugtavl, forædlingsvirksomhed, handel, teambuilding, forskning, formidling, uddannelse og rådgivning.
Følg pressemeddelelser fra Meyers
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Meyers
Meyers lancerer hudplejeserie baseret på bælgfrugter1.4.2023 06:42:56 CEST | Pressemeddelelse
Med afsæt i et overraskende forskningsresultat løfter Meyers nu sløret for, hvad der skal være et nyt forretningsben i virksomheden: En hudplejeserie baseret på økologiske, danske bælgfrugter, hvor alle produkter kan bruges både i hudplejerutinen og i madlavningen.
Meyers tager næste skridt på bæredygtighedsrejse med B Corp-certificering25.1.2023 07:39:00 CET | Pressemeddelelse
Meyers indtræder i den anerkendte globale B Corp-certificering, der dokumenterer, at virksomheder lever op til de højeste krav inden for gennemsigtighed og social og miljømæssig ansvarlighed.
Torsten Vildgaard indtager Fasangården med moderne dansk-fransk landkøkken13.1.2023 11:15:22 CET | Pressemeddelelse
Meyers og Torsten Vildgaards veje krydses igen, når den tidligere Michelin-kok rykker ind i køkkenet på Fasangården. Vildgaard indtager det historiske traktørsted i Frederiksberg Have med sin version af et dansk-fransk landkøkken med nyfortolkninger af både danske frokostklassikere og franske favoritter.
Fasangården går julen i møde med et stemningsfyldt adventsprogram og en helt særlig julefrokostmenu14.11.2022 12:19:26 CET | Pressemeddelelse
I hele julemåneden forvandles Fasangården, i hjertet af Frederiksberg Have, til et magisk sted for både børn og voksne. Når Claus Meyer har tændt juletræet den 27. november, vil der være juleknas, julehistorier, engleblid korsang hver søndag i advent i den stemningsfyldte gård. Indenfor i Fasangårdens lune stuer vil gæster som i år kunne få smørrebrød til frokost.
MEYERS BAGERI PÅ GAMMEL KONGEVEJ INVITERER TIL ÅBNINGSFEST OG INTRODUCERER ØKOLOGISKE SURDEJSPIZZAER OG NYT VINØST NABOSKAB28.10.2022 11:30:00 CEST | Pressemeddelelse
I august 2022 åbnede Meyers Bageri på Gammel Kongevej 107 blødt op med bagværk, konditorkager og velsmagende morgen- og frokostretter med udgangspunkt i kornet. Efter de indledende tre måneder er bageriet nu klar til at invitere aftengæster indenfor til sæsonnære surdejspizzaer, snacks og velvalgte vine fra naboen. Dørene slås op med en stor åbningsfest med gratis pizzaslices og 50 % på pizzakortet torsdag 3. november.