Europæiske ERV A/S

Europæiske ERV konsoliderer skadebehandlingen i Danmark

Del
Europæiske ERV konsoliderer skadebehandlingen i Danmark med det formål at skabe en stærkere afdeling, der yder den bedst mulige service for kunderne.

Europæiske ERV slår nu den svenske og den danske skadebehandling sammen til én samlet afdeling på kontoret i København. Målet er stadig at skabe tryghed for kunderne og yde den bedst mulige service, hvilket denne konsolidering vil give. Skadebehandlingen vil fortsat være opdelt i to teams, hvor det svenske team betjener de svenske kunder, og det danske team servicerer de danske kunder. Dette vil stadig blive gjort for at imødekomme kundernes behov og forventninger. Med denne nye strategiske beslutning får Europæiske ERV en stærkere skadebehandling.

- Vi skaber en stærkere skadebehandling ved at konsolidere ressourcerne i Danmark. Det vil give en endnu bedre mulighed for videndeling, især med vores mål om fortsat at digitalisere skadebehandlingsprocesserne, hvilket vil give vores partnere og fritids- og erhvervsrejsende en endnu bedre service, siger Peter Steen Olsen, økonomidirektør og talsmand hos Europæiske ERV.

Europæiske ERV har valgt at samle skadebehandlingen på kontoret i København, da den tætte beliggenhed til Sverige, gør den danske hovedstad til det naturlige valg for at sikre rekruttering af kompetent personale. Europæiske ERV har allerede samlet flere nordiske afdelinger såsom IT på kontoret i København.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Europæiske ERV A/S

Europæiske ERV A/S
Europæiske ERV A/S
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

https://www.europaeiske.dk/privat/

Europæiske ERV er Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab. Vi er del af den tyske forsikringsgruppe ERGO, som har mere end 37.000 ansatte på verdensplan. Vi har stået for tryggere rejser i mere end 100 år til en stor del af alle danske turister, erhvervsrejsende og deres arbejdsgivere, som har betroet os at stå for deres rejseforsikringer. Takket være mange års erfaring og specialudviklede rejseforsikringer kan vores kunder roligt tage af sted – og være trygge før, under og efter deres rejse. Sammen med vores svenske afdeling har vi mere end 1,2 millioner kunder og 7 millioner kortkunder. Læs mere på erv.dk.

Følg pressemeddelelser fra Europæiske ERV A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Europæiske ERV A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum