Eurodan-huse tilbyder hjælp til at få styr på reglerne ved byggeri af hus

Del

Eurodan-huse har skabt en hjemmeside, der giver indblik i regler på byggeområdet, giver inspiration til drømmehuset, og tilbyder hjælp med de spørgsmål husejere måtte have. Her kan der findes svar på store såvel som små spørgsmål, så man kan blive helt klar til næste skridt.

Uanset om man er privatperson eller fagmand, der står til at skulle bygge nyt på sin grund, så er det vigtigt, at man har styr på reglerne. Det er måske ikke alle, der er bevidste om det, men der findes en del regler for, hvad man kan og ikke kan, når det kommer til byggerier. Og følger man ikke reglerne, så falder hammeren.

Så inden man påbegynder et større projekt eller bare går med planer om det, så bør man sætte sig ind i alt det, man ikke selv er herre over i sådan et projekt, og her stiller Eurodan-huse sig til rådighed med mulighed for at læse om forskellige regler på deres hjemmeside. Her kan du også finde inspiration, samt læse mere om deres tilbud, hvis du drømmer om et nyt hus.

Almene spørgsmål: Hvad er bebyggelsesprocent?

Er du i tvivl om, hvordan du afgør, hvor meget du må lave på din matrikel, så er det bebyggelsesprocenten du skal kigge på. Denne fortæller dig nemlig, hvor stor en del af din grund, der kan benyttes i forbindelse med byggeri.

Reglementet siger, at din bebyggelsesprocent ikke må overstige 30%, hvis du har at gøre med en fritlæggende grund. Det er således langt fra hele matriklen, som kan anvendes til dine byggeprojekter.

Det er dog ikke altid nemt at afgøre, præcis hvor meget 30% er. Og når det kommer til denne slags, så er det vigtigt, at alt er, som det skal være. Selvom du ikke regner med at overstige denne grænse, så sørg for at være tjekke det reelle tal.

Hos Eurodan kan du lave en bebyggelsesprocent beregning. Således kan du få et mere præcist svar, end du kan forsøge at tilnærme dig ved gætteri. Det er således også den bedste måde at undgå at komme i klemme på.

Reglerne findes af en årsag – og har du styr på dem, kan du bygge med ro i maven

Som boligejer er det måske ikke klart, hvorfor der findes regler som disse. For er bebyggelsesprocenten ikke bare en måde at begrænse din frihed på? Det ville være en fejlagtig antagelse. Selvom det kan være frustrerende, så er der faktisk god grund til, at der findes regler som disse.

For alle de regler der findes om byggeri, gælder det, at de er til for din egen og andres skyld.

Der kan være forskellige årsager til at nedsætte regler som disse. Ofte handler det eksempelvis om din sikkerhed eller dine naboers. Andre gange kan det handle om at bevare naturen eller bybilledet.

Nogle gange er det faktisk muligt at søge om at blive fritaget for reglerne. Det lykkes dog sjældent at få tilladelse til at bygge mere end 30%. Find mere information på Eurodan-huses hjemmeside.

Nøgleord

Billeder

Information om Partnertekst

Partnertekst
Partnertekst
E Christensens Vej 55F
7430 Ikast

https://partnertekst.dk/

Følg pressemeddelelser fra Partnertekst

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Partnertekst

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum