Telia Danmark

Er du klar til dansk finale i Telia Esports Series?

Del

Sæson 2 af Telia Esports Series kører på højtryk og kulminerer søndag med den danske finale i League of Legends. Gaming er generelt buldret frem under coronakrisen og med 40.000 seere på livestream er Telia Esports Series ingen undtagelse.

Finalen i Telia Esports Series klikkes i gang søndag kl 18 på Twitch. Slaget står mellem de to League of Legends-hold Masonic og Absolved, der begge kvalificerer sig til den nordiske del af turneringen, men i finalen skal afgøre, hvem der løber med det danske mesterskab.

”Der har været stor opbakning til vores anden sæson af Telia Esports Series, hvor bl.a. Astralis Talent også kom langt. På livestream har mange tusinde fulgt med i kampene, og med danskerhatten på krydser vi selvfølgelig fingre for, at de danske hold klarer sig godt i den kommende nordiske finaleturnering,” siger Morten Mørup, der er ansvarlig for partnerskaber og sponsorater i Telia Danmark.

”Gaming og esport er allerede stort og bliver kun større. Specielt under coronakrisen er seertallene steget. Med Telia Esports Series kommer Telia i kontakt med en masse gamere og gamerfamilier, og vi kan se, at vores store udvalg af gamerudstyr også er populært hos de mange esportsintesserede danskere derude.”

Kan du ikke vente?

Hvis du også synes, at der er lang tid til søndag kl 18, har vi sørget for et par ting at fordrive tiden med.

  • Find dit gamernavn
    Er du Newbie Casual Champ, Brilliant Dark Captain eller noget helt tredje? Prøv vores navnegenerator og find dit eget gamernavn her
  • Hvilken type gamer-familie er I?
    Er I mest til brætspil, Candy Crush eller esport? Tag vores familie-test her og find ud af det. Hvis du er heldig, kan du vinde gaming-udstyr til en værdi af 10.000 kr.

Verdens mest populære esportsspil

League of Legends, der blev lanceret i 2009, er er et strategisk holdspil, hvor to hold på fem personer møder hinanden i en online spillearena. Spilformatet kaldes Multiplayer Online Battle Arena – også kendt under forkortelsen MOBA. Målet med spillet er at ødelægge modstanderens base, mens du forsvarer dit eget udgangspunkt.

Selve afviklingen af den danske League of Legends-turnering er lagt i hænderne på de erfarne arrangører fra esportplatformen Leagues.gg.

Turneringen streames gratis på Twitch via følgende link:
https://www.twitch.tv/telia_lol_den

Læs mere om Telia Esports Series her.

Kontakter

Billeder

Information om Telia Danmark

Telia Danmark
Telia Danmark
Holmbladsgade 139
2300 København S

http://telia.dk/

I Telia er vi begejstrede for digitaliseringens mange muligheder. Vi transformerer ny teknologi til konkrete produkter, der gør vores kunders hverdag mere farverig, virksomhederne mere effektive og samfundet endnu smartere.

Vi er ikke bare et teleselskab. Vi er en verden af digitale oplevelser og kommunikationen til dine venner, din familie, dine kolleger og dine kunder. Vi er mere end 700 nysgerrige medarbejdere, der forstår vores kunders ønsker og behov og igennem intelligente løsninger, bringer dem tættere på alt det, der betyder noget.

Vores netværk udgør grundstammen i digitaliseringen af Danmark. Det giver os både et ansvar og en mulighed for aktivt at gøre en positiv forskel ved at bidrage til den grønne omstilling, forbinde mennesker og gøre det trygt at færdes online. Det gør vi gennem udnyttelse og udforskning af digitaliseringens mange muligheder – til glæde for os alle.

Læs mere om os på telia.dk

Følg pressemeddelelser fra Telia Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Telia Danmark

Telia reducerer klimaaftryk med 6.000 ton CO2 i et coronapræget 202011.3.2021 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Telias samlede klimaaftryk er faldet med 8% - omkring 6.000 ton CO2 - i et 2020 præget af coronakrise og de store nedlukninger af samfundet. Det viser Telias netop offentliggjorte bæredygtighedsrapport for 2020. Rapporten viser også, at et fald i affaldsmængden på 30% samt en mere effektiv lagerstyring har bidraget til at reducere teleselskabets klimaaftryk. Endnu et skridt mod at opnå klimaneutralitet senest i 2030.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum