PwC

Ejerleder bag e-handelshus vinder prisen som Årets Ejerleder 2022 i Østjylland

Del

Jeppe Møller Hansen fra Vertica A/S vinder prisen som Årets Ejerleder 2022 i Østjylland. I over 10 år har Jeppe Møller Hansen stået i spidsen for it-virksomheden Vertica A/S, og gennem en visionær ledelsesstil med fokus på tillid og åbenhed har ejerlederen vist, hvordan man kan skabe en succesfuld virksomhed. Prisen fik han overrakt ved en velbesøgt regionskåring i Aarhus’ Internationale Sejlsportscenter.

Jeppe Møller Hansen fra Vertica A/S er Årets Ejerleder 2022 i Østjylland.
Jeppe Møller Hansen fra Vertica A/S er Årets Ejerleder 2022 i Østjylland.

Jeppe Møller Hansen er ejerlederen bag Vertica A/S, der netop har vundet prisen som Årets Ejerleder 2022 i Østjylland. Vertica A/S er en it-virksomhed, som sælger hardware, udvikler, drifter og rådgiver virksomheder om e-handelsløsninger. Han vinder prisen som Årets Ejerleder 2022 i Østjylland for at være en ejerleder, der er i øjenhøjde med sine medarbejdere, og som gennem tillid, åbenhed og gode relationer har skabt flotte finansielle resultater og en sund og stærk virksomhed.

Jeppe er en utrolig dygtig ejerleder, som er særlig god til at uddele ansvar og udvise tillid til sine medarbejdere. Det er inspirerende at se, hvordan Jeppes værdier er med til at udvikle og inspirere medarbejderne, og så har hans visionære ledelsesstil skabt et stærkt fundament for, at Vertica kan bliver en endnu mere succesfuld virksomhed i fremtiden,”fortæller Mads Meldgaard, partner i PwC i Aarhus, og tilføjer:

”Som ejerleder er Jeppe en person, som er i øjenhøjde med sine medarbejdere og en person, som de kan spejle sig i. Han tror på, at åbenhed overfor både medarbejdere og kunder skaber en sund og succesfuld virksomhed med tilfredse medarbejdere. Det fortjener Jeppe anerkendelse for.” 

Flad ledelsesstruktur og ingen spidse albuer
Vertica har en flad ledelsesstil, som betyder, at der ikke er mellemledere, og derudover har medarbejderne frihed til at træffe beslutninger, uden at Jeppe Møller Hansen skal godkende dem.

”Jeppe Møller Hansen er en ejerleder, som virkelig udviser tillid til sine medarbejder. Han arbejder med frihed under eget ansvar, og at man som kollegaer skal gøre hinanden gode. Der er rummelighed og ingen spidse albuer i Vertica, og det er bl.a. ejerlederens visionære ledelsesstils fortjeneste,” fortæller Henrik Kjærulff Damsgaard, regionsdirektør i Nykredit i Region Midtjylland.

Hos Dansk Erhverv er man heller ikke i tvivl om, at Jeppe Møller Hansen er den rette vinder af Årets Ejerleder 2022 i Østjylland:

”Jeppe Møller Hansens unikke måde at være ejerleder på er inspirerende. Han har bl.a. indført, at de i Vertica har ‘selvledende grupper’ og anvender career coaches, som er med til at udvikle og tildele medarbejderne mere ansvar og frihed. Derudover har ejerlederen implementeret flere initiativer, som skal forbedre medarbejdernes trivsel, herunder øget fleksibilitet, flere medarbejderfordele, økonomisk gennemsigtighed og fælles overskudsdeling,” siger Gitte Lillelund Bech, direktør for markeder i Dansk Erhverv.

Fakta om Vertica A/S (Aarhus)
Vertica er en e-handelsvirksomhed, som blev etableret i 2001. Virksomheden sælger hardware og udvikler, drifter og rådgiver virksomheder om e-handelsløsninger. Vertica har en flad ledelsesstil, som betyder, at der ikke er mellemledere. I stedet har man career coaches, og der arbejdes med selvledende grupper. I Vertica arbejder derudover man ud fra syv bærende værdier; begejstring, kvalitet, gennemsigtighed, udbytte, forspring, ansvar og sammenhold.

De stærke konkurrenter:

Per Kirchner fra Novicell ApS (Højbjerg)
Per Kirchner har altid haft et stort fokus på mennesker og ledelse, hvilket også præger ejerlederens daglige arbejde i Novicell i dag. Det er bl.a. Pers rolle at være leder samt spotte og udvikle talenterne. Som ejerleder virker Peter som en sparringspartner og mentor for sine afdelingsledere, men sørger også for at være tilstede for sine øvrige medarbejder. Per inviterer eksempelvis alle nyansatte på frokost, når de får job hos Novicell for at fortælle dem om kulturen, men også for at vise at Novicell har en flad organisation. Per og Novicell har tillid til de unge. 

Lars Sejer Sørensen fra Eventyrsport A/S (Aarhus)
Lars Sejer Sørensen startede Eventyrsport med en kammerat tilbage i 1996 og har sidenhen langsomt udviklet og ekspanderet virksomheden. I dag har Eventyrsport 15 butikker landet over og en stærk webforretning, som udgør 50 % af virksomhedens omsætningen. Lars er en ejerleder med store ambitioner og forventer, at øge omsætningen med over 50 % de næste tre år, ligesom han forventer at investere betydeligt i virksomheden de kommende år. Som ejerleder har Lars et positivt menneskesyn og udviser en høj grad af tillid til sine nærmeste ledere. 

Vinder af Årets Helt i Østjylland 2022
Vinderen af Årets Helt i Østjylland går til Henrik Lind fra Lind Invest. Henrik er en ægte aarhusianer med alt, hvad det indebærer, og så er han samtidig en rollemodel for de erhvervsdrivende. Udover at være en succesfuld forretningsmand tager Henrik også et ekstraordinært socialt ansvar og har gennem flere år givet doneret millioner til sociale projekter i Aarhus, ligesom han har givet tilsagn om at donere hele 250 mio. kr. til et udviklingsprojekt for Kongelunden, som bl.a. er med til at sikre et nyt stadion i Aarhus. Derfor er han vinderen af Årets Helt i Østjylland 2022.

Kontakt
For yderligere information kontakt PR Manager Malene Billund fra PwC på mobil 5133 2378 eller pressekonsulent Peter Klaaborg fra Nykredit på mobil 2056 0706 eller pressekonsulent Jesper Ingemann fra Dansk Erhverv på 2265 0941. 

Fakta om Årets Ejerleder 2022
Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag Årets Ejerleder, som afholdes for 19. gang. Årets tema er talent og tillid.

De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 17. november 2022 hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

Juryen består af regionsvinderen fra 2021 samt repræsentanter fra Dansk Erhverv, Nykredit, PwC og en erhvervsprofil. 

Tidligere landsvindere
Peter Vang Christensen fra Plantorama A/S (2021), 2020 (særår uden vinder pga COVID-19), Michael Holm fra Systematic (2019) Bjarke Hansen fra Primo Tours A/S (2018), Mikkel Borg Bjergsø fra Mikkeller ApS (2017), Marie-Louise Bjerg fra Top Mountain Industries ApS (2016), Anders Byriel fra Kvadrat A/S (2015) Susanne Hessellund fra Bel Air Aviation A/S (2014), Thomas Dinesen fra Dinesen Floors (2013), Peter Eriksen fra Nilpeter A/S (2012), Jørgen Hallundbæk fra Welltec A/S (2011), BK Engineering A/S (2010), KM Telecom A/S (2009), Webtop A/S (2008) og Expo-Net Danmark A/S (2007).

Nøgleord

Billeder

Jeppe Møller Hansen fra Vertica A/S er Årets Ejerleder 2022 i Østjylland.
Jeppe Møller Hansen fra Vertica A/S er Årets Ejerleder 2022 i Østjylland.
Download

Information om PwC

PwC
PwC
Strandvejen 44
2900 Hellerup

51332378https://www.pwc.dk/

Om PwC
I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er ca. 2.500 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Globalt er vi ca. 300.000 PwC'ere i 156 lande, og i Danmark er vi markedsledende. Mød os over hele landet. Vi er der, hvor du er. 

Succes skaber vi sammen … 

Følg pressemeddelelser fra PwC

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PwC

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum