Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

Drager og Hospitaler

Del

NTL samarbejde med projektet "En gave til vestkysten" gør klar til filmoptagelser og dragebyggeri på torsdag og dele af weekenden.

En prototype til projektet. Foto: Esben Skouboe
En prototype til projektet. Foto: Esben Skouboe

Projektet med Gødstrup Hospital har fokus på fødeafdelingen, i det optagelserne skal bruges på sygehusets nye fødestue. I denne omgang foregår optagelserne ude på Vedersø Klit og tager udgangspunkt i både landskab, paragliders, drager og dannebrogsflag.  Kombineret med den smukke natur og drageflyvningen, er standarten sat for en krævende filmoptagelse i det alle disse faktorer skal foregå på samme tid. En af projektlederne Mia Theil Have fortæller om projektet:

"På fødestuen har jeg ved begge mine fødsler oplevet at jordemoder efter fødslen kom med et rullebord med mad (intet er mere velkomment på det stadie), og på bordet stod et lille fødselsdagsflag! Heraf sprang ideen til at filme flaghejsninger ude i klitlandskabet sammen med det kunstneriske team. Udover fødselsdagsflag i flagstænger, vil paragliders tage afsæt fra klitterne og børn flyve med hjemmebyggede drager på stranden i denne film, som markerer en start på nyt liv. Det er en hilsen fra et lokalsamfund, fra andre familier og børn til de nye familier, en måde at bringe den menneskelige dimension og fællesskabsfølelse ind i billederne, som ellers udelukkende er naturoptagelser fra de fødendes forskellige hjemstavne."

Filmoptagelserne finder sted ved Vedersø i løbet af weekenden 9-11 november

Nøgleord

Kontakter

Billeder

En prototype til projektet. Foto: Esben Skouboe
En prototype til projektet. Foto: Esben Skouboe
Download

Links

Information om Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret
Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro

http://www.odinteatret.dk

Følg pressemeddelelser fra Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

IKARUS STAGE ARTS PÅ ÆRØ24.6.2021 18:39:21 CEST | Pressemeddelelse

Ikarus Stage Arts fra Nordisk Teaterlaboratorium har været en tur på Ærø. Her optrådte de i Den gamle Købmandsgaard samt lavede parader igennem byerne Ærøskøbing og Marstal. Her blev forbipasserende et medfølgende publikum, sammen med de institutioner som var inviteret med. Herunder deltog børnehaverne Kernehuset og Pippihuset, en klasse fra Marstal skole, og børn fra Ærø Friskole Begivenhederne var arrangeret i samarbejde med bibliotekerne på Ærø.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum