Ishøj Kommune

Dodo & the Dodos i akustisk koncert

Del

Fredag den 15. februar kl. 20 kommer Dodo & the Dodos til KULTURIUM MUSIKTEATER i Ishøj, hvor de vil underholde gæsterne med akustiske versioner af deres mange hits gennem tiden blandet med gode anekdoter

Dodos & the Dodos kommer til Ishøj den 15. februar.
Dodos & the Dodos kommer til Ishøj den 15. februar.

Tag nostalgi-bukserne på og kom med til akustisk koncert med et af Danmarks mest populære live bands. Dodo & the Dodos er elsket af mange, og de fleste kan synge med på hits som ’Vågner i Natten’, ’Sømand af Verden’ og ’Pigen med det røde hår’, som alle er med på sætlisten, når bandet besøger KULTURIUM MUSIKTEATER i Ishøj. Koncerten er en del af bandets akustiske tour ’Hvor kom vi fra’, hvor bandet lukker op for et velkendt univers, der sprudler af spilleglæde, humor og gode anekdoter.

Storleverandører af kvalitetspop siden 1986

Bandet blev dannet i 1986 af Dodo Gad, Jens Rud, Steen Christiansen, Lars Thorup og Anders Valbro, og har siden debuten solgt 1,5 millioner plader. Når Dodo and the Dodos i dag går på scenen, er det med præcis det samme orkester og i samme opstilling som dengang for over 30 år siden, hvor det hele startede. Bandet er storleverandører af dansk kvalitetspop og med et bagkatalog, der tæller sange, som er så velkendte og elskede, at de for længst har fået titlen som ’evergreens’ i dansk musikhistorie.

Billetkøb

Køb din billet på ticketmaster.dk eller i KULTURIUM MUSIKTEATER, Ishøj Østergade 28. Billetterne koster 275 kr. i forsalg og 255 kr. for Sølvklub-medlemmer.

Kontakter

KULTURIUM MUSIKTEATER, tlf. 43 54 55 11

Billeder

Dodos & the Dodos kommer til Ishøj den 15. februar.
Dodos & the Dodos kommer til Ishøj den 15. februar.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum