dnp Visiosign

DNP i Karlsunde er en arbejdsplads man ikke vil væk fra

Del

På DNP Denmark i Karlslunde producerer man skærme og standere til eksempelvis mødelokaler og kontrolrum. DNP Denmark har i dag 55 medarbejdere og de fleste har været ansat i rigtig mange år. Det vidner om, at virksomheden gør noget rigtigt. Kilde- VUC Business Partner.

”Vi har en høj medarbejdertrivsel og har altid brugt meget tid på at efteruddanne medarbejderne løbende. Alle medarbejdere har lige været på engelsk og digital kursus hos VUC Business Partner. Kurserne betaler sig altid tilbage i både trivsel og nye kvalifikationer til medarbejderne. For os er det vigtigste ikke effektiviteten, men kvaliteten af det arbejde der udføres. DNP Denmark er ejet af Dai Nippon Printing i Japan med over 45.000 ansatte på verdensplan, så vi er en lille, men vigtig brik, på grund af den geografiske placering,” siger fabrikschef Carsten Marcussen.

Carsten Marcussen har været ansat siden 2003 og er egentlig nået pensionsalderen, men kan heller ikke selv slippe virksomheden helt.
”Udover at producere skærme og standere skal vi også til at lave komponenter til elbiler. Det synes jeg er spændende at være med til at sætte i gang,” siger han.

I produktionshallen blandt store skærme, skæremaskiner og borde til at arbejde ved står Klaus Rasmussen, 52 år. Radioen spiller og han viser hjemmevant rundt i de store haller. Han har været ansat hos DNP i 28 år.

”Jeg synes det er et rigtig godt arbejdssted. Vi har meget indflydelse på vores eget arbejde og er fleksible, så vi selv planlægger dagen og kan dække alle funktioner i produktionen. Det er super godt, at der er kurser for os ansatte i arbejdstiden. Eva Nilsson fra HF og VUC Roskilde (VUC Business Partner) er en dygtig og sød underviser. Jeg er i forvejen ret god og selvlært til engelsk, men jeg er blevet bedre til at forstå det grammatiske. På digitalkurset fik vi god undervisning i excel og det bruger jeg i mit daglige arbejde. Vi lærte også at bruge outlook, og jeg fik genopfrisket funktionerne i word, som har en ny opdatering, som gør, at jeg ikke lige kender programmet så godt mere,” siger Klaus Rasmussen.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om dnp Visiosign

dnp Visiosign
dnp Visiosign
Skruegangen 2
2690 Karlslunde

+45 46 16 51 00http://www.visiosign.dk

Igennem 20 år har vi været first-mover inden for digitale skærmbaserede løsninger til intern kommunikation, vejvisning, lokale- & møderumsskærme, digitale receptioner og visuelle digitale løsninger. dnp Visiosign er en dansk IT- og konsulentvirksomhed, som er specialiseret i at levere skærmbaserede løsninger til moderne digitale bygninger. dnp Visiosign er en del af dnp denmark, der er verdens førende leverandør af høj-kvalitets optiske projektionsskærme. dnp denmark er en del af den japanske koncern Dai Nippon Printing Co Ltd.

Følg pressemeddelelser fra dnp Visiosign

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra dnp Visiosign

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum