dnp Visiosign

Hvordan ser fremtidens arbejdsplads ud, ovenpå nu to år med en global epidemi?

Del
Efter nu to år med hjemmearbejde og en masse onlinemøder er det på tide, at vi kigger på fremtidens arbejdsplads. Hvordan fostrer man en sund og stærk kultur, gennem intern kommunikation, trivsel og samhørighed? Det og meget mere, vil vores 3 keynotes speakers og ekspertpanel, belyse til vores arrangement- Fremtidens arbejdsplads: Kultur og nudging- Intern kommunikation.

Fremover vil flere arbejde hjemmefra. Det viser undersøgelser fra blandt andet Dansk Industri, it-virksomheden Cisco og Finanssektorens Arbejdsgiverforening. Samtidig konkluderer en undersøgelse fra Harvard Business Review, at virksomheder, der giver medarbejdere mulighed for at arbejde fleksibelt, øger produktiviteten og sænker ansættelsesomkostninger.

Derfor vurderer eksperter nu, at pandemien har ændret arbejdsmarkedet for altid. Fremtidens arbejdsplads er en hybrid, hvor der skal samarbejdes på tværs af både fysisk og virtuel tilstedeværelse.

Der er et stigende krav til nutidens arbejdsplads og HR-afdelingen, fleksible arbejdspladser, individualiserede arbejdsvilkår, digitaliseret lejemål, og flere frynsegoder på arbejdspladsen.

Hvordan kommunikerer vi bedst vores virksomhedsværdier, kultur, arbejdsopgaver, strategiplaner, KPI’er og de lavpraktiske detaljer?

Der findes mange forskellige former for intern kommunikation- men hvordan kommunikerer vi optimalt med hinanden, i denne nye virkelighed?

Hvordan fostre man en sund og stærk kultur, gennem intern kommunikation, samhørighed, trivsel og engagement?

Intern kommunikation er alt det, der kommunikeres i organisationen mellem ledere og medarbejdere, kollegaer og praktikanter, samt til gæster på matriklen, såsom kunder, borgere, leverandører og samarbejdspartnere.

Vi vil gerne inviter dig, til vores kommunikationskonference om intern kommuniktion, fremtidens trends, trivsel og det bæredygtig arbejdsliv.

Detter er et gratis arrangement.

Fremtidens arbejdsplads: Kultur og nudging- Intern kommunikation.

3 Key Notes + Expert debat.

Sted: Scandic Aarhus City, Østergade 10, 8000 Aarhus C
Dato: 25. marts 2022
Tid: 11:30 - 15:10

Sted: Scandic Kødbyen, Skelbækgade 3A, 1717 København
Dato: 1 april 2022
Tid: 11:30 - 15:10

Keynotes:

Tommy Krabbe foredrag: Tilbage Sammen:

¨Hvis du synes, at det virker meget enkelt at alle skal vende tilbage til normalen på arbejdspladsen, er du sikkert allerede i gang med at lave den første fejltagelse i processen. For der vil være mange kolleger, der bestemt ikke har det sådan. For normalitetsposen er blevet godt og grundigt rystet¨.

Thomas Milsted foredrag: Sådan skaber man et bæredygtigt arbejdsliv:

¨Verden er i gang med operation bæredygtighed, der skal gøre verden til et bedre sted – for alle. Det er FN, der står bag de 17 verdensmål, der skal sikre dette, og som gerne skulle nås inden 2030. Verdensmål nummer 8, handler om anstændige jobs og økonomisk vækst, altså̊ det bæredygtige arbejdsliv¨ Hvad er et bæredygtigt arbejdsliv?

Christiane Vejlø​ foredrag: 5 trends mod fremtidens trends:

Tag med Christiane Vejlø på en spændende rejse i den teknologiske udvikling, som kommer til at have stor effekt på din arbejdsplads og på verden omkring dig.Med afsæt i tankevækkende og underholdende cases præsenterer Christiane de 5 afgørende teknologitrends, som du bør være særligt opmærksom på lige nu.

Ekspertpanel:

Sosun Sendi Breitenbach, Tommy Krabbe foredrag, Thomas Milsted foredrag, Christiane Vejlø og Karen Hoby Skanning.

https://www.visiosign.dk/da/dnp-visiosign-kunde-event/

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om dnp Visiosign

dnp Visiosign
dnp Visiosign
Skruegangen 2
2690 Karlslunde

+45 39 63 39 06http://www.visiosign.dk

Igennem 20 år har vi været first-mover inden for digitale skærmbaserede løsninger til intern kommunikation, vejvisning, lokale- & møderumsskærme, digitale receptioner og visuelle digitale løsninger. dnp Visiosign er en dansk IT- og konsulentvirksomhed, som er specialiseret i at levere skærmbaserede løsninger til moderne digitale bygninger. dnp Visiosign er en del af dnp denmark, der er verdens førende leverandør af høj-kvalitets optiske projektionsskærme. dnp denmark er en del af den japanske koncern Dai Nippon Printing Co Ltd.

Følg pressemeddelelser fra dnp Visiosign

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra dnp Visiosign

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye