DM i skak 2021: Finalen er i gang!

Del

DM i skak 2021 er i gang og den står mellem to danske stormestre: Sune Berg Hansen og Allan Stig Rasmussen.

Kl 12 søndag den 24 oktober tørner de to stormestre sammen i den sidste kamp af Danmarksmesterskabet. Sune Berg Hansen har 6 point inden sidste kamp og Allan Stig Rasmussen har 6½ point.

Sune Berg Hansen er dermed tvunget til at levere en sejr, da en remis (uafgjort) vil betyde at Allan Stig Rasmussen stadig er et halv point foran Sune. Allan Stig Rasmussen er hvid og Sune Berg Hansen er sort. 

Allan Stig Rasmussen er favorit, men Sune Berg Hansen er en erfaren herre med 7 Danmarksmesterskaber i rygsækken, og han har ikke tænkt sig blot at give mesterskabet væk som han pointerede i går efter det stod klart at han var i finalen:

"Not every day You have the chance to become Danish Champion (especially at the age of 50) - But I do tomorrow (Sunday). I am black against Allan Stig and have to win, so it won't be easy - But I am sure as hell going to try!!"

Du kan se Sune Berg Hansens reaktion på sidste runde der førte til finalen her:

For at se dette indhold fra www.youtube.com, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Følgende steder kan du følge med i DM i Skak finalen anno 2021:

http://skak-dm.dk/ (tabeller og links)

https://www.youtube.com/channel/UCxQnqfegJMhTznPAeHa0Tiw (GM Talks - Sune Berg Hansens skak-kanal hvor han har recaps fra samtlige runder i DM i Skak)

https://www.twitch.tv/danskskakunion Dansk Skakunions live dækning af finalen

Kontakter

Du kan få fat på Sune Berg Hansen efter kampen på følgende info:
Tlf: 53 70 50 60
Email: sune@kh-online.dk

Billeder

Information om MX Press

MX Press
Marielundvej 46
2730 Herlev

https://mxpress.dk/

MX Press er et mindre nyhedsmedie fra mediehuset KH MEDIA.

Følg pressemeddelelser fra MX Press

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra MX Press

Smykker til mænd er mere populære end nogensinde28.10.2021 10:12:09 CEST | Pressemeddelelse

Danske mænd går ikke kun op i deres tøj og hår. De går også op i deres smykker. Den store interesse for at købe og kombinere de helt rette smykker fra mændenes side kan mærkes hos Marjoe, der netop sælger herresmykker. Her mærkes der en støt stigende efterspørgsel på alt fra armbånd og halskæder til ringe og øresmykker. Interessen mærkes ikke blot fra de unge mænd, men også fra de mere modne mænd, der har fået øjnene op for, at smykker kan bruges til at sætte prikken over i’et på ethvert outfit.