YouGov Denmark

Disse ingredienser frygter nordiske forbrugere

Del

I Norden er hver anden bekymret for, hvad deres madvarer indeholder. Det viser en ny undersøgelse fra YouGov. Der er imidlertid store forskelle på, hvilke ingredienser vi er mest bekymrede for.

YouGov har netop publiceret den årlige Food & Health-rapport, som beskriver nordiske forbrugeres holdning til mad, livsstil og sundhed gennem 10 år. Rapporten viser, at ca. halvdelen af de nordiske forbrugere (46% - 53%) er bekymrede for, hvad deres madvarer indeholder.

Dem, der lever sundest, bekymrer sig også mere om, hvilke tilsætningsstoffer og ingredienser der gemmer sig i de madvarer, de køber. For de fire nordiske lande gælder det, at forbrugere, som beskriver deres madvaner som overvejende sunde, er overrepræsenterede i gruppen af bekymrede forbrugere. I Sverige og Danmark er desuden særligt kvinderne, som trækker tallet op.

Der er store forskelle på, hvilke ingredienser nordiske forbrugere bekymrer sig for. Svenske og norske forbrugere er mest bekymrede over indholdet af sukker i de madvarer, de køber, mens danske og finske forbrugere nævner tilsætningsstoffer generelt, som værende det, de er mest bekymrede for. I Norge nævner 15% af de bekymrede forbrugere palmeolie, hvilket slet ikke er top-of-mind blandt forbrugerne i Sverige, Danmark og Finland.

Læs mere.

Billeder

Information om YouGov Denmark

YouGov Denmark
YouGov Denmark
Klosterstræde 9
1157 København K

YouGov - What the world thinks

YouGov er en international data- og markedsanalysekoncern. Vores kerneydelse er meningsmålinger, som kommer fra vores meget engagerede panel på 6 millioner mennesker over hele verden. Vi kombinerer denne kontinuerlige datastrøm med vores ekspertise inden for dybdegående research og indgående kendskab til branchen i en systematisk research- og marketingkontekst.

Vores udvalg af syndikerede, egenudviklede dataprodukter omfatter YouGov BrandIndex, den daglige brandtracker, og YouGov Profiles, som er vores segmenterings- og profileringsværktøj. Den markedsledende YouGov Omnibus giver hurtigt og omkostningseffektivt svar på research-spørgsmål fra hele befolkningen eller udvalgte målgrupper. Vi tilbyder også en bred vifte af kvantitative og kvalitative services, som skræddersyes af vores specialistteams med henblik på at opfylde vores kunders specifikke behov.

Med 30 kontorer i 20 lande og panelmedlemmer i 38 lande er YouGovs internationale markedsanalysenetværk et af de ti største i verden.

Besøg yougov.dk for yderligere oplysninger.

Følg pressemeddelelser fra YouGov Denmark

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra YouGov Denmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum