DI Thy Mors

DI Thy/Mors får nyt bestyrelsesmedlem

Del

Ved en generalforsamling i DI Thy/Mors den 11. juni 2020 blev adm. direktør Lars Peter Christiansen fra Thy-Mors Energi A/S valgt til bestyrelsen. Tage Odgaard Nielsen fra Frontego A/S blev genvalgt som formand for bestyrelsen. Der var ligeledes genvalg til de to næsformænd, Søren Tjørnelund Mattesen fra Vilsund Blue A/S og Carsten Hedemann fra netIP.

Adm. direktør Benny Nielsen fra Fredsø Vognmandsforretning ApS udtrådte af bestyrelsen, mens der var genvalg til Søren Tjørnelund Mattesen og Kjeld Pedersen.

- Vi har et stærkt hold i bestyrelsen for DI Thy/Mors, og det bliver kun endnu stærkere af at få Lars Peter med ombord. Jeg tror på, at dialog, samarbejde og fællesskab bliver vigtige nøgler i den kommende tid. På tværs af virksomheder og på tværs af kommunegrænser. Og jeg tror, at bestyrelsen her kan komme til at spille en rigtig vigtig rolle i den sammenhæng, siger Tage Odgaard Nielsen

Den nye bestyrelse for DI Thy/Mors:
· Adm. direktør Tage Odgaard Nielsen, Frontego A/S (formand)
· Direktør Carsten Hedemann, netIP a/s (næstformand)
· Adm. direktør Søren Tjørnelund Mattesen, Vilsund Blue A/S (næstformand)
· Adm. direktør Francois Grimal, Dolle A/S
· Founder/owner Kjeld Pedersen, Kellpo A/S
· Adm. direktør Carsten Beith, Fonfisk Hanstholm A/S
· CEO Kim Gade Pedersen, Mejerigaarden A/S
· Adm. direktør Steen Tandrup, Fast Plast A/S
· Adm. direktør Helle Korsgaard, Thisted Vand A/S
· Adm. direktør Lars Peter Christiansen, Thy-Mors Energi A/S

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos chefkonsulent Henrik Marcher Larsen tlf. 4015 8858 eller mail heml@di.dk, og presserådgiver Ditte Rieland Hansen, tlf. 2246 7822 eller mail dirh@di.dk

Billeder

Information om DI Thy Mors

DI Thy Mors
DI Thy MorsFor yderligere information om DI Thy/Mors:

Chefkonsulent Henrik Marcher Larsen
Mail: heml@di.dk
Tlf. 3377 3962
Mobil: 4015 8858

Sekretær Susanne Graversen
Mail: sug@di.dk
Tlf.: 3377 3372

Følg pressemeddelelser fra DI Thy Mors

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Thy Mors

Økonomielev får tildelt stort ansvar og vinder årets lærling 201918.2.2019 10:00:00 CETPressemeddelelse

DI Thy/Mors lærlingepris 2019 går til 22-årige Malte Grysbæk Nørgaard, som er uddannet økonomiassistent fra Thy-Mors Energi A/S. Malte Grysbæk Nørgaard vinder prisen, fordi han i sin læretid har vist høj faglighed inden for økonomifaget. Det har betydet, at han trods sin unge alder har fået ansvar for flere af selskabets økonomifunktioner. Malte har desuden vist et usædvanligt stort engagement i sin rolle som medarbejder og som kollega i løbet af sin læretid hos Thy-Mors Energi A/S.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum