DI - Dansk Industri

DI Sydsjælland fortsætter med samme stærke hold

Del

Efter generalforsamling i DI Sydsjælland onsdag den 25. april er sammensætningen af bestyrelsen uændret.

Produktionsdirektør Klaus Rønholt fra Lhoist Faxe Kalk A/S er blevet genvalgt som formand, og adm. direktør Kim G. Jørgensen fra Viking Malt A/S og adm. direktør Peter Rosenkrands fra Palle Knudsen Kunststoffabrik ApS fortsætter begge som næstformænd.

Det seneste år er adm. direktør Allan Kristensen fra Howden A/S og adm. direktør Steffen Steffensen fra Liselund Fontænen A/S trådt ud af bestyrelsen, mens adm. direktør Jacob Møller fra Insatech A/S er kommet til.  

Bestyrelsesformand Klaus Rønholt ser frem til det fortsatte samarbejde omkring udfordringerne i området.

- Grobunden for vækst i virksomhederne er dygtige medarbejdere. Om det er ufaglærte, faglærte eller højtuddannede, så er de sværere at finde end for blot få år siden. Det skal vi gøre noget ved nu, ellers risikerer vi, at virksomhederne begynder at miste ordrer. Det er min bestyrelses vigtigste opgave de kommende år, siger Klaus Rønholt.

Og udfordringen bliver kun større fremover.

- Vi kan se, hvordan medarbejderne er blevet ældre, og hvordan det er blevet sværere at lokke unge faglærte til. Der er fortsat for få, der vælger en erhvervsuddannelse. Vi har som virksomheder et ansvar for at ansætte lærlinge, for det er ude på virksomhederne de unge får en forståelse af faget og ser de spændende karrieremuligheder en erhvervsuddannelse giver, siger formand for DI Sydsjælland Klaus Rønholt.

Han håber også på en fortsat god dialog med de lokale politikere, hvor der for alvor bliver sat handling bag ordene.

- De sydsjællandske kommuner ligger desværre stadig i den nederste del, når DI måler erhvervsvenligheden blandt landets kommuner. Jeg mærker en stor velvillighed hos mange embedsmænd og politikere i kommunerne. Det er vigtigt, at den velvillighed bliver omsat til et godt serviceniveau for de virksomheder, der efterspørger hjælp til for eksempel miljøgodkendelse, byggesagsbehandling eller rekruttering, siger DI Sydsjællands formand Klaus Rønholt.

Bestyrelsen for DI Sydsjælland ser sådan ud:

  • Produktionsdirektør Klaus Rønholt, Lhoist Faxe Kalk A/S (formand)
  • Adm. direktør Kim G. Jørgensen, Viking Malt Group A/S (næstformand)
  • Adm. direktør Peter Rosenkrands, Palle Knudsens Kunststoffabrik ApS (næstformand)
  • Adm. direktør Tommy Jensen, Ropox A/S
  • Adm. direktør Jacob Møller, Insatech A/S
  • Divisionsdirektør Andreas Nyborg, De Forenede Dampvaskerier A/S
  • Adm. direktør Mette Radich Pedersen, Næstved Pulverlakering A/S
  • Adm. direktør Birgit Rasmussen, Casa Arkitekter A/S

Følg os på:

    

Kontakter

For yderligere kommentarer kontakt formand for DI Sydsjælland Klaus Rønholt, tlf: 4041 9759 eller pressekoordinator Jeppe Bo Rasmussen, jebr@di.dk, tlf: 2440 1897

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Ny kortlægning: Virksomhederne bidrager med 550 mia. kr. til den danske velfærd25.3.2019 06:30:00 CETPressemeddelelse

En ny kortlægning fra Dansk Industri (DI) viser, at virksomhederne og deres medarbejdere i landets 98 kommuner tilsammen bidrager med 550 mia. kr. til den danske velfærd gennem skatter og afgifter. Det svarer til mere end halvdelen af de penge, det offentlige hvert år bruger på at holde samfundet i gang. Ifølge DI understreger kortlægningen den gode cirkel i Danmark mellem virksomhederne og resten af samfundet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum