Det skal være nemt at få andelsbolig i København

Del

Andelsboliger er en attraktiv måde at bo i byen på. Det er billigere end en ejerlejlighed, og du skal ikke bøvle med en besværlig udlejer som ved lejelejligheder. Desværre er det svært at finde en andelslejlighed i København pga. lange ventelister og manglende system. Det arbejder en københavnsk virksomhed nu på at ændre.

Det kræver masser af research-arbejde og mange timer at finde en god andelsbolig. I mange år har der nemlig manglet en velegnet online platform, hvor du kunne danne dig et overblik over markedet. I stedet har der været fyldt med Excel-ventelister og under-bordet-betalinger for at komme foran i køen.

Den virkelighed arbejder den københavnske virksomhed Flatr på at gøre op med. De så behovet for en mere gennemskuelig og sikker platform for salg af andelsboliger – til glæde for både boligsøgere og andelsforeninger.

Hold styr på boligsøgningen ét sted

Det store problem ved at søge en andelsbolig har tidligere været, at du skulle skrive til hver enkelt andelsforening. Og det kræver et kæmpe arbejde fra din side – ofte uden at det bærer frugt.

Det betyder nemlig, at hvis du leder efter en andelsbolig i København, skal du finde alle foreninger i byen. Herefter skal du skrive til dem for at komme på deres venteliste. Og selv holde styr på, hvem du har skrevet til hvornår. Netop det forsøger Flatr at ændre på.

Hos Flatr kan du oprette dig og finde en oversigt over ventelister til andelsboliger. Drømmer du f.eks. om at bo på det multikulturelle Nørrebro? Se på siden, hvilke andelsboliger der har åbne ventelister, og skriv dig op. På den måde kan du samle alle din opskrivninger ét sted og bevare overblikket.

Undgå fusk og søg bolig sikkert

Et af de største problemer ved andelsboligsøgning er risikoen for fejl og fusk. De fleste andelsforeninger har nemlig haft en venteliste, som de manuelt har vedligeholdt i Excel. Og hvis der er 100 boligsøgende på listen, sker der nemt fejl.

Det gør, at du risikerer at være på listen i flere år – eller måske endda bliver slettet ved et uheld. På samme tid har det øget risikoen for fusk og betalinger under bordet. Og det gavner hverken de boligsøgende eller andelsforeningerne.

Flatr arbejder hårdt på at ændre den kultur på andelsboligmarkedet. De tilbyder nemlig en 100 % transparent løsning, hvor både andelskøber og -forening føler sig tryg. Det gør, at det ikke er muligt at snyde eller springe køen over. Og ved at køre det hele samlet og digitalt mindsker det risikoen for, at nogen mister deres plads på ventelisten.

Ny kultur på andelsboligmarkedet

Kulturen på andelsboligmarkedet har i mange år været præget af uigennemskuelighed og besvær. Det har krævet unødvendigt arbejde at vedligeholde ventelister og kontakte købere. Og det giver ingen mening i nutidens moderne, teknologiske verden.

Med deres forretning kan Flatr forhåbentlig være med til at ændre denne kultur. Deres lette og digitale løsning giver nemlig muligheden for at samle hele andelsboligmarkedet ét sted. På den måde slipper både de boligsøgende og andelsforeningerne for en masse bøvl og besvær.

Nøgleord

Kontakter

Flatr
Lersø Parkallé 40
2100 København Ø
hello@flatr.dk
Tlf. 2799 9000

Billeder

Information om MX Press

MX Press
Marielundvej 46
2730 Herlev

https://mxpress.dk/

Flatr er en service hvor andelsboliger med forskellige ventelister bliver samlet på en hjemmeside, så det bliver nemmere for den boligsøgende at finde en andelsbolig.

Følg pressemeddelelser fra MX Press

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra MX Press