Ishøj Kommune

Dansk drama i Ishøj Bio

Del

Oplev Jakob Cedergren i nervepirrende thriller om jagten på en kvinde og hendes kidnapper. Du kan se ’Den Skyldige’ i Ishøj Bio fra 14. juni til 4. juli

Fra filmen 'Den Skyldige'.
Fra filmen 'Den Skyldige'.

Politibetjenten Asger Holm besvarer et 112-opkald fra en kidnappet kvinde. Da forbindelsen pludselig bliver afbrudt starter en nervepirrende jagt på kvinden og hendes kidnapper. Med telefonen som eneste redskab kæmper Asger imod tiden for at redde kvinden. Men snart viser det sig, at forbrydelsen er større, end Asger først troede.

'Den skyldige' er et dansk eksempel på thriller-genren, der med sin nervepirrende stemning, enkeltstående location og effektive virkemidler kan minde om amerikanske film som Phone Booth og Buried.

Debutanten Gustav Möller instruerer, mens Jakob Cedergren har den altoverskyggende ho-vedrolle som en desperat mand, der selv kæmper med en række dæmoner.

Filmen blev hyldet på filmfestivalen Sundance i USA, hvor den modtog publikumsprisen og fik ros af anmelderne.

Du skal være over 11 år for at se denne film, og en biografbillet koster 80 kr.

Kontakter

Ishøj Bio, tlf. 43 54 55 11

Billeder

Fra filmen 'Den Skyldige'.
Fra filmen 'Den Skyldige'.
Download
Fra filmen 'Den Skyldige'.
Fra filmen 'Den Skyldige'.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum