Telia Danmark

Daniel Askeroth udnævnt til Head of Infrastructure & Commercial Office i Telia Danmark

Del

Telia Danmark har i dag udnævnt Daniel Askeroth til Head of Infrastructure & Commercial Office. Daniel kommer fra rollen som netværksdirektør i Telia, og han træder nu ind i Telias danske direktion.

Daniel Askeroth, Head of Infrastructure & Commercial Office i Telia Danmark
Daniel Askeroth, Head of Infrastructure & Commercial Office i Telia Danmark

I rollen som Head of Infrastructure & Commercial Office (CTO) får Daniel det overordnede ansvar for Telias netværk, PMO-kontor og transformationsprogrammer. Det inkluderer blandt andet den omfattende modernisering og opgradering af Telia Danmarks mobilnetværk over de kommende år, som vil introducere 5G og udfase 3G-mobilteknologien.

Daniel Askeroth (43 år) har 20 års erfaring med tele- og netværksteknologi. Han kom til Telia i 2006, og har siden haft en række specialist- og lederroller i Telias teknologiafdeling inden for blandt andet netværksarkitektur. Før han kom til Telia, arbejdede Daniel som konsulent hos elektronikproducenten PartnerTech.

Telias administrerende direktør, Thomas Kjærsgaard, glæder sig over udnævnelsen:

”Jeg er meget glad for, at Daniel har takket ja til rollen. Daniels dybe teknologi- og infrastrukturindsigt koblet med hans skarpe forretningsforståelse er en værdifuld kombination. Han er kendt for sin proaktivitet og stærke samarbejdsevner både internt i Telia Danmark, på tværs af Telia Company samt i vores infrastrukturselskab; TT-Netværket. Han er samtidig en ambitiøs leder med et solidt menneskekendskab, der har bevist sit værd gennem hele sin karriere i Telia. Daniel er kort sagt det helt rette match, og jeg byder ham varmt velkommen til Telias direktion”.

Om sin nye rolle siger Daniel selv:

”Jeg er glad og stolt over at stå i spidsen for et superdygtigt hold af kolleger, der blandt andet står for at drive transformationen og moderniseringen af vores mobilnetværk i forbindelse med 5G-udrulningen. Det er en helt central opgave i forhold til at bringe Danmark i front inden for digital infrastruktur, hvor 5G-teknologien vil skabe nye muligheder inden for fx automatisering, Internet of Things og kunstig intelligens. Med dét afsæt ser jeg også frem til samarbejdet med mine kolleger i den kommercielle del af Telia om udviklingen af fremtidens innovative løsninger til vores privat- og erhvervskunder”.

Daniel er Master of Science i Electrical Engineering fra Lunds Universitet. Han bor i Malmö med sin kone, Karin, og parrets to børn; Alva på 15 år og Valdemar på 13 år.

Daniel elsker at rejse med familien – gerne til historiske sydeuropæiske byer – hvor han har en forkærlighed for at fotografere gamle bygninger.

Se Daniel Askeroths profil på Linkedin.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Daniel Askeroth, Head of Infrastructure & Commercial Office i Telia Danmark
Daniel Askeroth, Head of Infrastructure & Commercial Office i Telia Danmark
Download
Thomas Kjærsgaard, CEO i Telia Danmark
Thomas Kjærsgaard, CEO i Telia Danmark
Download

Information om Telia Danmark

Telia Danmark
Telia Danmark
Holmbladsgade 139
2300 København S

http://telia.dk/

I Telia er vi begejstrede for digitaliseringens mange muligheder. Vi transformerer ny teknologi til konkrete produkter, der gør vores kunders hverdag mere farverig, virksomhederne mere effektive og samfundet endnu smartere.

Vi er ikke bare et teleselskab. Vi er en verden af digitale oplevelser og kommunikationen til dine venner, din familie, dine kolleger og dine kunder. Vi er mere end 700 nysgerrige medarbejdere, der forstår vores kunders ønsker og behov og igennem intelligente løsninger, bringer dem tættere på alt det, der betyder noget.

Vores netværk udgør grundstammen i digitaliseringen af Danmark. Det giver os både et ansvar og en mulighed for aktivt at gøre en positiv forskel ved at bidrage til den grønne omstilling, forbinde mennesker og gøre det trygt at færdes online. Det gør vi gennem udnyttelse og udforskning af digitaliseringens mange muligheder – til glæde for os alle.

Læs mere om os på telia.dk

Følg pressemeddelelser fra Telia Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Telia Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum