Aller Media

Casper Due ny CRM Teamlead i Aller Media B2C

Del

Casper Due, 47, tiltrådte pr. 1. august som ny Teamlead i Aller Medias B2C afdeling, hvor hans primære rolle bliver at sikre, at vi i Aller Media når vores fastholdelsesresultater på abonnementsområdet.

Casper Due
Casper Due

Casper kommer til Aller Media med en solid viden om både kundeadfærd og -kommunikation, da han tidligere har varetaget rollen som CRM Manager i blandt andre Danske Shoppingcentre og Berlingske Media, hvor han både har arbejdet med loyalitetsprogrammer og fastholdelse af abonnenter.

Hos Aller Media skal Casper nu være med til at omsætte visioner til aktiviteter og målsætninger, og han får samtidig fire data- og CRM-specialister i direkte reference, der sammen skal sikre dataindsigt til forretningsbeslutninger samt eksekvering af fastholdelsesinitiativer.

”Jeg glæder mig til at søsætte kundecentrerede initiativer med afsæt i data. Og så glæder jeg mig til at bruge selvsamme data til at lære vores kunder meget bedre at kende. Min rolle bliver jo også at sørge for, at vores kunder er glade og tilfredse, og at de har lyst til at blive hos os”, fortæller Casper Due.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Casper Due
Casper Due
Download

Information om Aller Media

Aller Media
Aller Media
Havneholmen 33
1561 København V

http://aller.dk/

Vi er den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden. I Danmark har vi en markedsandel på 70% på ugeblade og 43% på magasiner. I alt læser hele 1,8 mio. danskere med hver måned i mindst en af vores titler – og vores stærke digitale universer har mere end 2,1 mio. brugere og over 50 mio. sidevisninger hver eneste måned.

Følg pressemeddelelser fra Aller Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aller Media

Presseinvitation: Rød løber ELLE Awards 202214.9.2022 08:50:38 CEST | Presseinvitation

På fredag, den 16. september 2022, byder ELLE pressen velkommen til rød løber i Bella Arena ved ELLE Awards 2022, hvor vi samler og hylder de største navne i den danske modebranche. Akkreditering til rød løber Vi beder dig søge akkreditering senest kl. 12.00, torsdag den 15. september. Der er tilbagemelding på kreditering kl. 15.00, torsdag den 15. september. Send akkrediteringsanmodning til: camilla.jauch@aller.com Program: Kl. 17.15 Presseadgang åbner Kl. 17.30 Pressebriefing Kl. 17.45 Rød løber Kl. 19.00 Show starter Adresse: Bella Arena - indgang 4 Center Boulevard 5 2300 København For spørgsmål, kontakt: Magnus Hviid Kommunikationschef, Aller Media magnus.hviid@aller.com +45 28 72 63 85 Du kan se de nominerede her

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum