Aller Media

Carina Nørgaard Schou ny redaktør på Vi Elsker Media

Del

Carina Nørgaard Schou, 41, tiltrådte pr. 1. august som redaktør på Aller Medias nye medie, Vi Elsker Media, der bl.a. står bag sitet Vi Elsker Serier. Carinas primære rolle bliver at videreudvikle og kvalitetssikre den redaktionelle del af de digitale sider.

Carina Nørgaard Schou
Carina Nørgaard Schou

Carina kommer til Aller Media med ni års erfaring fra magasinbranchen og har senest siddet som kommunikationschef hos Museum Sydøstdanmark, hvor hun var ansvarlig for både PR, kommunikation og markedsføring.

I Aller Media får Carina desuden et stort digitalt ansvar og skal blandt andet skal være med til at lancere filmsitet Vielskerfilm.dk i den nærmeste fremtid. 

”Det bliver spændende at være med fra begyndelsen i denne transformation, hvor Vi Elsker Media går fra at være en startup-virksomhed til at blive en fast del af et veletableret mediehus som Aller Media”, fortæller hun.

”Det føles som at komme hjem til forlagsbranchen, men er også samtidig helt nyt for mig, da det er første gang, jeg skal arbejde hundrede procent digitalt. Jeg glæder mig til at kombinere min redaktionelle og kommercielle baggrund i dette nye setup og til at arbejde med film og podcast som formater”, slutter Carina Nørgaard Schou.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Carina Nørgaard Schou
Carina Nørgaard Schou
Download

Information om Aller Media

Aller Media
Aller Media
Havneholmen 33
1561 København V

http://aller.dk/

Vi er den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden. I Danmark har vi en markedsandel på 70% på ugeblade og 43% på magasiner. I alt læser hele 1,8 mio. danskere med hver måned i mindst en af vores titler – og vores stærke digitale universer har mere end 2,1 mio. brugere og over 50 mio. sidevisninger hver eneste måned.

Følg pressemeddelelser fra Aller Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aller Media

Presseinvitation: Rød løber ELLE Awards 202214.9.2022 08:50:38 CEST | Presseinvitation

På fredag, den 16. september 2022, byder ELLE pressen velkommen til rød løber i Bella Arena ved ELLE Awards 2022, hvor vi samler og hylder de største navne i den danske modebranche. Akkreditering til rød løber Vi beder dig søge akkreditering senest kl. 12.00, torsdag den 15. september. Der er tilbagemelding på kreditering kl. 15.00, torsdag den 15. september. Send akkrediteringsanmodning til: camilla.jauch@aller.com Program: Kl. 17.15 Presseadgang åbner Kl. 17.30 Pressebriefing Kl. 17.45 Rød løber Kl. 19.00 Show starter Adresse: Bella Arena - indgang 4 Center Boulevard 5 2300 København For spørgsmål, kontakt: Magnus Hviid Kommunikationschef, Aller Media magnus.hviid@aller.com +45 28 72 63 85 Du kan se de nominerede her

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum