Ishøj Kommune

Brug din feriebillet til at se den nye Far til fire i solen

Del

Med en feriebillet i hånden bliver sommerferien lidt sjovere, for udover en række familieaktiviteter i Ishøj Bycenter, giver den adgang til Ishøj Bio, hvor man kan opleve hele Danmarks yndlingsfamilie slå deres folder på det store lærred i den nye Far til fire-film

Den 28. juni er der premiere på det 19. kapitel i rækken af de folkekære Far til fire-familiefilm.

Lille Per, Far og resten af familien er taget sydpå og ved ankomsten til hotellet opfodres de til at kæmpe mod en anden familie om titlen som ”Årets Solfamilie”. Far synes ikke, det er nogen god idé og proklamerer, at ”Vi er gode nok, som vi er”.

Det varer dog kun, indtil han ser, at faren i den konkurrerende familie er hans gamle klassekammerat, som har drillet ham gennem hele hans skoletid. Pludselig udvikler dét, der eller skulle have været en venskabelig kappestrid, sig til en kamp om ære og oprejsning for Far.

Det er først ved børnenes kærlige og opfindsomme indblanding, at det går op for Far, at familien slet ikke behøver at gøre sig alle disse anstrengelser – de er netop gode nok, som de er! 

Filmen spiller frem til 18. juli.

Feriebilletter

Feriebilletterne kan købes i Ishøj Bio eller på Ishøj Bibliotek og giver udover en filmoplevelse adgang til en række lækkerier og små gaver. Der er også mulighed for at bruge billetten til en af sommerens andre familiefilm.

Du kan læse mere herom på ishojbio.dk. 

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum