BoConcept

BoConcept henter strategisk stærk produktdirektør i Pandora

Del
Susanne Jul Jakobsen
Susanne Jul Jakobsen

Det er en yderst erfaren profil, der overtager det strategiske ansvar for alle aspekter af BoConcepts produktrejse, når Susanne Jul Jakobsen tiltræder funktionen som Chief Product Officer i det globale livsstilsbrand. Hun indtræder samtidig i BoConcepts øverste koncernledelse, Executive Management Team.

Som produktdirektør vil Susanne Jul Jakobsen være overordnet ansvarlig for hele produktcyklussen fra Design & Category Management over Product Life Cycle til prisstrategi. Områder, der er bærende dele af BoConcepts udviklings- og vækstplaner.

Om ansættelsen siger BoConcepts CEO Mikael Kruse Jensen:

-        Susanne Jul Jakobsen er en ekstraordinær kapacitet, som vi er særdeles tilfredse med at kunne byde velkommen som BoConcepts Chief Product Officer. Med Susanne får vi en fremragende leder med stor strategisk flyvehøjde - og samtidig et af de største globale talenter inden for sit felt. Hun kommer til med en stærk forretnings- og markedsforståelse og ikke mindst en nysgerrighed efter at forstå og imødekomme forbrugernes ønsker og behov. Jeg ser overordentligt meget frem til samarbejdet med Susanne i denne nøglefunktion og er sikker på, at hun vil yde et stort bidrag i koncernens globale Executive Management Team, siger Mikael Kruse Jensen.

Susanne Jul Jakobsen har i mere end 10 år bestridt ledende stillinger hos Pandora og før det hos Royal Copenhagen i globale salgs-, eksport- og projektlederroller. Senest har hun hos smykkegiganten Pandora varetaget rollen som Vice President for Global Business Unit, End-to-End process, efter at hun i en årrække var Vice President, Group Product Management. Tidligere i sin karriere har hun arbejdet i Fjernøsten og Sydeuropa.

Med solid erfaring og markeds- og forbrugerindsigt fra disse funktioner tager Susanne Jul Jakobsen fat på opgaven hos BoConcept, hvor hun har første arbejdsdag den 9. august.

-        Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af en virksomhed med et unikt brand, en stærk global markedsposition og ekstraordinære produkter. Og jeg glæder mig samtidig til at møde de mange dedikerede kolleger og globale partnere ude i verden, så vi sammen kan fortsætte BoConcepts udvikling og vækstrejse. I det samarbejde vil jeg bidrage med et stærkt forbrugerfokus og en udviklingsorienteret tilgang for, at vi i fællesskab kan gøre en forskel og skabe resultater på både kort og lang sigt, siger Susanne Jul Jakobsen.

BoConcept blev skabt i Herning i 1952 og har siden udviklet sig til at blive Danmarks mest globale møbelbrand med over 300 butikker i mere end 60 lande – og der er flere på vej. Gennem dansk kreativitet og håndværk løfter BoConcept rum med ikoniske design, der bringer glæde og inspiration over hele verden.

 
Yderligere info:
Ønskes der yderligere oplysninger om BoConcepts ansættelse af Susanne Jul Jakobsen, kan CEO i BoConcept, Mikael Kruse Jensen, kontaktes direkte på mkj@boconcept.com eller +45 2244 0065

 

Kort om Susanne Jul Jakobsen:

f. 1979

2022 –  BoConcept

  • Chief Product Officer

2011 – 2022   Pandora

  • Vice President, Global Business Unit, End-to-End process
  • Vice President, Group Product Management
  • Director, Product Marketing, Group Merchandising

2004 – 2011   Royal Copenhagen

  • Manager, Strategic Projects & Executive Support
  • Export Manager
  • International Sales Coordinator

2003 – 2004   Den Danske Ambassade i Athen, Grækenland

  • Commercial Officer

2001 – 2003   Dampa Aps, Singapore og Danmark

  • Assistant Product Manager, Singapore
  • Sales Support

Uddannelse:

2005 – 2009: HD Marketing Management & Int. trade, Copenhagen Business School

Kontakter

Billeder

Susanne Jul Jakobsen
Susanne Jul Jakobsen
Download
Susanne Jul Jakobsen og Mikael Kruse Jensen
Susanne Jul Jakobsen og Mikael Kruse Jensen
Download
Susanne Jul Jakobsen og Mikael Kruse Jensen
Susanne Jul Jakobsen og Mikael Kruse Jensen
Download

Information om BoConcept

BoConcept
BoConcept