Bevægelse, bold og ballade i DGI Byen

Del

Fra vand til land - kalder vi vores nye initiativ, som kommer til at afløse vores svømmehold hele efteråret 2020. Mere end 1.000 babyer, børn og deres forældre kommer til at se langt efter holdtræning, bølgeskvulp og saunatid, når Vandkulturhuset i hjertet af Vesterbro lukker for en tiltrængt renovering i slutningen af august.

HVORNÅR     Efterår 2020-Forår 2021

HVEM            DGI Byen

HVAD             Vi flytter vand til land

FØLG MED    www.dgibyen.dk

DGI Byen er sat i verden for at styrke idrætten på Vesterbro. Som en del af strategien arbejder vi fortsat for at aktivere københavnerne - særligt i vores lokalområde for at skabe rum for bevægelse, hvor alle kan være med uanset forudsætninger og baggrund.
Bevægelse skaber glæde og velvære – om det er med en bold eller til musik eller med redskaber eller håndvægte. På vores hold handler det ikke om at være bedst og hurtigst, men om at have det sjovt med at dyrke sport og være aktiv og få sved på panden. Derfor har vi sammen med vores instruktører tilrettelagt en masse hold for alle aldre med og uden forældre og for de voksne alene.

Et sundt liv starter allerede som barn og derfor er mange at vores hold centreret omkring at udfordre og udvikle kropsbevidsthed, motorik og vigtigst at give gode oplevelser med andre børn om det at være aktiv.
Som noget særligt har vi oprettet en række familiehold, hvor børn og deres forældre kan være aktive sammen. Eksempelvis ved at gå til boksning eller gymnastik sammen. Her handler det både om træningen, den gode oplevelse og fællesskabet.
Med de helt små er det muligt at gå til babyrytmik, stimulastik eller Baby workout – træning for mor og baby.

Renoveringen af Vandkulturhuset kommer til at foregå over en periode på 10 måneder i 2020 og 2021, hvis alt forløber efter planen.

Nøgleord

Kontakter

Mette Thau Bendstrup
Sportschef / Head of Sport
Cell +45 25980142
Tel. +45 33298097

Links

Information om DGI Byen

DGI Byen
Tietgensgade 65
1704 København V

+45 3329 8000http://www.dgibyen.dk

Erhverv, sport og kultur.

Følg pressemeddelelser fra DGI Byen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DGI Byen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum