Gefion Group A/S

Ballerup får nyt stort kollegie

Del

Så er der godt nyt til alle der studerer i Ballerup og omegn. Gefion Group A/S, som står bag 7 kollegier i Københavnsområdet, påbegynder opførelsen af 262 studieboliger med eget motionsrum, vaskeri, filmrum og spændende fællesfaciliteter i en eksisterende ejendom i Ballerup. Kollegiet får navnet Gefion Telegrafkollegiet efter vejnavnet Telegrafvej.

Nyt stort kollegie i Ballerup med 262 studieboliger og med fællesfaciliteter, der har fokus på sport.
Nyt stort kollegie i Ballerup med 262 studieboliger og med fællesfaciliteter, der har fokus på sport.

Ballerup har udviklet sig til en af de større studiebyer tæt på København, men ifølge en analyse, som Mesura har udarbejdet, har antallet af studieboliger ikke fulgt med. Ballerup har kun 0,63 kvadratmeter kollegie pr. studerende, hvorimod København har 1,52 kvadratmeter kollegie pr. studerende. Det nye kollegie skal således være med til at skabe et godt studiemiljø i Ballerup. Ud over nærheden til blandet andet NEXT og DTU Ballerup Campus med 2.500 studerende, så kan de studerende, som vælger at bo i kollegiet, glæde sig til en husleje, som vil ligge op mod 30% lavere end i København.

Det nye kollegie forventes at åbne dørene til studiestart 2020. Studieboligerne bliver mellem 35 og 54 m2 med eget køkken og bad. Boligerne er placeret i stueetagen til og med 3. sal, og på hver etage etableres fællesarealer med ”hang out spots”, studiemiljøer, bordfodbold og bordtennis. Kælderniveau indrettes med fællesfaciliteter i form af motionsrum, filmrum, fælleskøkkener og fælles vaskeri og tørrerum. Kælderniveauet får direkte udgang til kollegiets udendørsarealer som indrettes med fokus på sport og fysisk aktivitet.

Den oprindelige ejendom på Telegrafvej har siden opførelsen tilbage i 1971 fungeret som erhvervsejendom. Ejendommen blev opført af den legendariske byggematador Bøje Nielsen, og indtil Gefion Groups overtagelse af ejendommen i 2018 har den fungeret som erhvervsejendom. Ballerup Kommune har udpeget området omkring Telegrafvej til et byomdannelsesområde med henblik på, at området gradvist skal udvikle sig til et bykvarter med studieboliger og familieboliger i form af rækkehuse og etageboliger med forskellige ejerformer. Det er de senere års prisstigninger på det københavnske boligmarked, som gør, at Ballerup Kommune oplever en øget efterspørgsel på boliger og sætter gang i udviklingen af flere boligområder i kommunen.

”Vi er rigtig glade for, at vi kan gå i gang med opførelsen af et meget spændende kollegie i Ballerup, hvor der virkelig er sat fokus på de studerendes trivsel både i udviklingen af ejendommen, men også i udviklingen af udendørsarealerne. Det bliver det første danske kollegie med eget motionsrum, løbebaner og yogacirkel” siger Thomas Færch, CEO i Gefion Group A/S

Kontakter

Thomas Færch, CEO, Gefion Group, twf@gefiongroup.com, tlf. 20201941

Billeder

Nyt stort kollegie i Ballerup med 262 studieboliger og med fællesfaciliteter, der har fokus på sport.
Nyt stort kollegie i Ballerup med 262 studieboliger og med fællesfaciliteter, der har fokus på sport.
Download

Information om Gefion Group A/S

Gefion Group A/S
Gefion Group A/S
Østergade 1, 1. sal
1100 København K

+45 70 23 20 20http://www.gefiongroup.com

Antal studieboliger: 262

Boligareal: 10.218 m2

Bygherre: Gefion Group A/S

Arkitekt: Over Byen Arkitekter ApS

Totalentreprenør: Stender Entreprise A/S

Følg pressemeddelelser fra Gefion Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gefion Group A/S

Gefion Group sælger yderligere tre boligejendomme på Amager Strandvej26.5.2020 07:00:00 CESTPressemeddelelse

Ved Amager Strandvej lige overfor Sundby Sejlklub og blot 7 minutter med Metroen fra Kongens Nytorv udvikler Gefion Group et større område på 40.500 m2 med ca. 300 boliger, kontorer, mindre butikker og caféer. Som led i dette udviklingsprojekt har Gefion Group solgt endnu 3 boligejendomme på i alt 13.016 m2 og tilhørende erhverv på 495 m2 til Europa Capital på vegne af sin core fond. Keystone Investment Management har repræsenteret køber i handlen. Amager Strandvej har gennem de sidste 10 år gennemgået en gevaldig forvandling, hvor der både er bygget nyt, og eksisterende ejendomme er blevet renoveret. Amager Strandpark, som rekreativt område, er blevet etableret, og sidst men ikke mindst har Metroen gjort det muligt at komme hurtigt og bekvemt til og fra Amager. Alt i alt en udvikling, som har skabt en stor interesse for området. De tre boligejendomme omfatter 150 udlejningsboliger og 4 erhvervslejemål. Ejendommene er under opførelse og forventes færdigbygget i perioden oktober 2020 ti

Gefion Group sælger erhvervsejendom til tysk fond13.2.2020 10:31:23 CETPressemeddelelse

Ved Amager Strandvej lige overfor Sundby Sejlklub og blot 7 minutter med Metroen fra Kongens Nytorv udvikler Gefion Group et større område på 40.500 m2 med ca. 300 boliger, kontorer, mindre butikker og caféer. Som led i dette udviklingsprojekt har Gefion Group netop solgt en eksisterende kontorejendom på ca. 9.300 m2 til Quadoro Sustainable Real Estate Europe. Amager Strandvej har gennem de sidste 10 år gennemgået en gevaldig forvandling, hvor der både er bygget nyt, og eksisterende ejendomme er blevet renoveret. Amager Strandpark, som rekreativt område, er blevet etableret, og sidst men ikke mindst har Metroen gjort det muligt at komme hurtigt og bekvemt til og fra Amager. Alt i alt en udvikling, som har skabt en stor interesse for området. Erhvervsejendommen, som Gefion Group har solgt til den tyske fond, Quadoro Sustainable Real Estate Europe, blev erhvervet i december 2017. Ejendommen er efterfølgende blevet udviklet og delvist renoveret lige såvel som det tilhørende parkeringsarea

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum