If Skadeforsikring

Autobranchen kårer If som årets forsikringsselskab

Del

På baggrund af en undersøgelse blandt autoværksteder og autolakerere har brancheorganisationen Autobranchen Danmark netop kåret forsikringsselskabet If som årets forsikringsselskab.

Forsikringsselskaberne er autoværkstedernes største kunder, når det kommer til skadesreparationer. Et godt samarbejde parterne imellem er væsentligt og har direkte indflydelse på bilejernes oplevelse af værkstedsbesøget.

Værkstederne har taget stilling til bl.a. forsikringsselskabernes kvalitetsniveau, dialogen med selskaberne og forståelse for autobranchens arbejdsvilkår og bilejernes kundeoplevelse.

Hos If glæder man sig især over, at det nu er tredje gang i træk, at Autobranchen vurderer If som det selskab, der gør mest for at skabe en nemmere hverdag hos værkstederne.

- Vi er rigtig glade for at, Autobranchen laver denne tilfredshedsundersøgelse. Vi foretager hele tiden forbedringer, for at gøre vores kunders skadesreparation så ukompliceret som muligt. Et velfungerende og konstruktivt samarbejde med værkstederne er helt grundlæggende for den gode kundeoplevelse, siger Jørgen Koch, der er taksatorchef i If.

- Vi har forenklet flere processer og har en god dialog med værkstederne for at skabe et så effektivt og gnidningsløst flow i samarbejdet som muligt. Prisen er et synligt bevis på, at værkstederne værdsætter disse indsatser i dagligdagen, siger Jørgen Koch.

Undersøgelsen og kåringen af Årets Forsikringsselskab foretages hvert andet år.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om If Skadeforsikring

If Skadeforsikring
If Skadeforsikring
Stamholmen 159
2650 Hvidovre

http://www.if.dk/

If er Nordens største skadeforsikringsselskab og forsikrer det, der er værdifuldt i livet: Mennesker, dyr, boliger, biler og dine ting. If sørger også for at virksomheder får forsikret deres værdier og aktiviteter, så de kan fungere som normalt, selvom de skulle få en skade. Takket være 6.800 dygtige medarbejdere, heraf ca. 600 i Danmark, kan 3,6 millioner kunder i Norden og Baltikum føle sig trygge ved, at de vil få den hjælp de har brug for, hvis noget skulle ske. If er medlem af Garantifonden for skadeforsikringsselskaber og er ejet af den finske finanskoncern Sampo.

Følg pressemeddelelser fra If Skadeforsikring

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra If Skadeforsikring

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum