Lolland Kommune

Asfaltarbejde ved afkørsel 48 kan give længere rejsetid

Del

Vejdirektoratet lægger fra onsdag 8. maj og cirka to uger frem slidlag på til- og frakørselsrampe nr. 48 Syd mellem Sydmotorvejen og Vestre Landevej.

Lysregulering ved afkørsel 48
Lysregulering ved afkørsel 48

I samme periode bliver der lagt nyt slidlag på cykelstien på begge sider af Vestre Landevej.

Frakørslen fra Sydmotorvejen og tilkørslen fra Vestre Landevej vil være lukket, mens der lægges slidlag, og lysreguleringen i krydset er slukket, mens arbejdet står på. Der bliver opsat midlertidig lysregulering på Vestre Landevej, og cyklister ledes over i den side, hvor der ikke arbejdes.

Arbejdet, som er et led i færdiggørelsen af det lysregulerede kryds ved afkørsel 48, kan give længere rejsetid, og Vejdirektoratet har på forhånd beklaget de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.

Nøgleord

Kontakter

Henrik Egholm
Byggetekniker
21 48 06 02

Billeder

Lysregulering ved afkørsel 48
Lysregulering ved afkørsel 48
Download

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Nu får Hestehoved sit eget strandtorv3.6.2019 09:58:36 CESTPressemeddelelse

Det yndede udflugtsmål Hestehoved får nu et løft med blandt andet etableringen af et strandtorv. Strandtorvet skal ligge nord for Restaurant Fjorden, belægges med træ og omkranses af strandbeplantning, der skaber læ og trækker naturen tættere på. Torvet giver mulighed for at opholde sig på et torv med læ, sidde bekvemt og nyde solnedgangen med Nakskov Fjord og den ikoniske badebro i forgrunden. Projektet går i gang i forsommeren 2019 og er det første led i en større udvikling af Hestehoved.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum