Lolland Kommune

Asfaltarbejde ved afkørsel 48 kan give længere rejsetid

Del

Vejdirektoratet lægger fra onsdag 8. maj og cirka to uger frem slidlag på til- og frakørselsrampe nr. 48 Syd mellem Sydmotorvejen og Vestre Landevej.

Lysregulering ved afkørsel 48
Lysregulering ved afkørsel 48

I samme periode bliver der lagt nyt slidlag på cykelstien på begge sider af Vestre Landevej.

Frakørslen fra Sydmotorvejen og tilkørslen fra Vestre Landevej vil være lukket, mens der lægges slidlag, og lysreguleringen i krydset er slukket, mens arbejdet står på. Der bliver opsat midlertidig lysregulering på Vestre Landevej, og cyklister ledes over i den side, hvor der ikke arbejdes.

Arbejdet, som er et led i færdiggørelsen af det lysregulerede kryds ved afkørsel 48, kan give længere rejsetid, og Vejdirektoratet har på forhånd beklaget de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.

Nøgleord

Kontakter

Henrik Egholm
Byggetekniker
21 48 06 02

Billeder

Lysregulering ved afkørsel 48
Lysregulering ved afkørsel 48
Download

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Overraskende udvikling: Færre udlændinge i Gentofte og Frederiksberg giver færre sociale udfordringer på Lolland5.9.2019 06:00:00 CESTPressemeddelelse

Lolland Kommune har i en årrække kæmpet med faldende befolkningstal og en skæv befolkningssammensætning. Trods en aktiv socialpolitik har det været svært at vende udviklingen – men nu er der hjælp fra en uventet kant: Svaret er ikke flere i arbejde eller tidlig indsats for udsatte børn. Det er færre udlændinge i Frederiksberg og Gentofte kommuner. Det er i hvert fald den logik udligningssystemet arbejder efter.

Digital træning øger ældres livskvalitet2.9.2019 15:03:55 CESTPressemeddelelse

Lolland Kommune har testet træningskonceptet DigiRehab for at se, hvordan det digitale træningsforløb kan gøre ældre borgere mere selvhjulpne og øge deres livskvalitet. En række borgere, som modtager hjemmehjælp og personlig pleje, har sammen med sundhedsmedarbejderne fulgt et individuelt tilrettelagt træningsprogram på en tablet to gange om ugen i 12 uger. Forløbet har vist sig både at have en positiv effekt på deres funktionsevne og på medarbejdernes arbejdsglæde. På baggrund af de gode resultater vil Lolland Kommunes hjemmepleje snart gå i gang med at implementere DigiRehab.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum