Telia Danmark

Årets mest populære mobiltelefoner

Del

Gennem 2019 har Telia fulgt salget af nye smartphones tæt – og kan her ved årets udgang kåre kundernes foretrukne telefon.

Apple iPhone XR er årets mest solgte mobiltelefon hos Telia
Apple iPhone XR er årets mest solgte mobiltelefon hos Telia
Danskerne er begejstrede for iPhones. Det står klart, når man inspicerer listen over de telefoner, som der er solgt flest af i Telias butikker og webshop i 2019. Således står der Apple på de fire telefoner, der ligger i toppen af årets ti mest solgte modeller.
 
Helt i top på hitlisten ligger Apple iPhone XR, som blev lanceret i efteråret 2018. Det er en avanceret smartphone, som er udstyret med den lynhurtige Apple A12 Bionic chip, og den fås i seks forskellige farver. Apple iPhone XR er desuden den billigste model i den 12. generation af iPhones.
 
Generelt har 2019 været et godt år for salget af nye mobiltelefoner – og det glæder Sine Smith-Jensen, Director of Commercial Management hos Telia:
 
”Vi er glade for at sælge avancerede kvalitetsprodukter til vores kunder – og samtlige mobiler på årets Top 10 er fremtidssikrede telefoner af høj standard. Derudover lægger vi stor vægt på, at danskernes udskiftning af deres mobiltelefoner betyder, at vi får mere miljørigtige produkter på markedet. I det lys hilser vi producenternes aktive arbejde med at forbedre informationen om telefonernes klimaaftryk velkommen. Det giver os mulighed for informere kunderne om mobiltelefonernes klimaaftryk, så det kan indgå i overvejelserne, når de køber ny telefon.
 
Telia stiller skærpede krav til producenterne om transparens i forhold til produkternes klimaaftryk og produktion som en del af Telia Companys grønne løfte om nul CO2 og nul spild i 2030.
 
I 2020 kommer der endnu mere fokus på mobiltelefonernes klimaaftryk, og flere af Telias største leverandører forventer at lancere grønne certificeringer på deres produkter allerede til næste år.

TOP 10: Her er årets mest populære mobiltelefoner
Her er listen over årets ti mest solgte mobiltelefoner hos Telia i 2019. Flere producenter har fokus på at bruge genanvendelige materialer i alle dele af processen både i produkt og indpakning. Følg linkene for nærmere information om bl.a. telefonernes materialeforbrug, klimaprofil og CO2-aftryk.
 
  1. Apple iPhone XR (Environmental report)
  2. Apple iPhone XS (Environmental report)
  3. Apple iPhone 8 (Environmental report)
  4. Apple iPhone 11 (Environmental report)
  5. Huawei P20 Lite 64GB DS (Environmental information - vælg model nederst)
  6. Huawei P30 Pro DS (Environmental information - vælg model nederst)
  7. Apple iPhone 7 (Environmental report)
  8. Apple iPhone 11 Pro (Environmental report)
  9. Apple iPhone XS Max (Environmental report)
  10. Samsung Galaxy S10 DS (Environmentally Conscious Products)

Nøgleord

Billeder

Apple iPhone XR er årets mest solgte mobiltelefon hos Telia
Apple iPhone XR er årets mest solgte mobiltelefon hos Telia
Download
Sine Smith-Jensen, direktør for Commercial Management i Telia.
Sine Smith-Jensen, direktør for Commercial Management i Telia.
Download

Information om Telia Danmark

Telia Danmark
Telia Danmark
Holmbladsgade 139
2300 København S

http://telia.dk/

I Telia er vi begejstrede for digitaliseringens mange muligheder. Vi transformerer ny teknologi til konkrete produkter, der gør vores kunders hverdag mere farverig, virksomhederne mere effektive og samfundet endnu smartere.

Vi er ikke bare et teleselskab. Vi er en verden af digitale oplevelser og kommunikationen til dine venner, din familie, dine kolleger og dine kunder. Vi er omkring 800 nysgerrige medarbejdere, der forstår vores kunders ønsker og behov og igennem intelligente løsninger, bringer dem tættere på alt det, der betyder noget.

Vores netværk udgør grundstammen i digitaliseringen af Danmark. Det giver os både et ansvar og en mulighed for aktivt at gøre en positiv forskel ved at bidrage til den grønne omstilling, forbinde mennesker og gøre det trygt at færdes online. Det gør vi gennem udnyttelse og udforskning af digitaliseringens mange muligheder – til glæde for os alle.

Læs mere om os på telia.dk

Følg pressemeddelelser fra Telia Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Telia Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum