Molslinjen A/S

Alslinjen klar med app

Del

Det bliver nu endnu nemmere for rejsende mellem Als og Fyn. Molslinjens prisbelønnede app er nemlig blevet udbygget, så der nu også er plads til Alslinjen. Det gør det let og hurtigt at bestille en tur mellem Bøjden og Fynshav.

Molslinjen app er nu blevet opdateret, så fartplaner og booking på Alslinjen er blevet lige til at gå til.
Molslinjen app er nu blevet opdateret, så fartplaner og booking på Alslinjen er blevet lige til at gå til.

Fremover er fartplanen og muligheden for at bestille en billet mellem Bøjden og Fynshav lige til at hive op af lommen sammen med den uundværlige smartphone. Alslinjen har nemlig fået plads i Molslinjens app, som kan downloades til både iPhone og Android.

”Muligheden for en app er blevet efterspurgt af mange af gæsterne. Vi har jo stort set alle en smartphone på os i dag, så det er helt oplagt at udvide vores app, så den også kan benyttes på Alslinjen”, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Alslinjens nye app er lavet som en udvidelse til Molslinjens prisbelønnede app på Kattegat. Den nye app kan bruges til at se fartplaner og til at bestille de almindelige billettyper til turen mellem Bøjden og Fynshav.

”Vi arbejder hele tiden på at gøre det så nemt at bestille billetter som muligt, og her har vi samlet en masse gode erfaringer på Kattegat – erfaringer som nu kommer de rejsende mellem Als og Fyn til gode”, siger Jesper Skovgaard.

Molslinjens app er blevet udvidet med Alslinjen men også med rederiets fire andre ruter, Bornholmslinjen, Langelandslinjen, Fanølinjen og Samsølinjen. Den nye app findes i App Store og hos Google Play.

Kontakter

Billeder

Molslinjen app er nu blevet opdateret, så fartplaner og booking på Alslinjen er blevet lige til at gå til.
Molslinjen app er nu blevet opdateret, så fartplaner og booking på Alslinjen er blevet lige til at gå til.
Download

Information om Molslinjen A/S

Molslinjen A/S
Molslinjen A/S
Hveensgade 4
8000 Aarhus C

https://www.molslinjen.dk/
  • Molslinjen råder i dag over tre moderne hurtigfærger på Kattegat; hurtigfærgen Max Mols og de to superfærger, Express 2 og Express 3, der er blandt verdens største katamaraner. 
  • Superfærgerne kan tage op til 1.000 passagerer, 417 personbiler og 60 motorcykler samt laste campingvogne, busser og op til 30 lastbiler på en overfart.
  • Molslinjen sikrer med Kattegat-ruterne Aarhus-Odden og Ebeltoft-Odden en hurtig, effektiv og behagelig rejse mellem Sjælland og Jylland.
  • Molslinjen overfører mere end 1,3 mio. personbilsenheder og næsten tre mio. passagerer om året.
  • I sommeren 2017 satte Molslinjen sammen med Herning Turist Kombardo Expressen på hjul. En direkte lynbus mellem Aarhus og København. I dag køres der også mellem Aalborg og København samt ruten mellem Rønne og København.
  • Den 1. september 2018 overtog Molslinjen besejlingen af Bornholm. Bornholmslinjen sejler med superfærgen Express 1 mellem Rønne og Ystad og med den helt nybyggede fragt- og passagerfærge, Hammershus mellem Køge og Rønne og mellem Rønne og Sassnitz. Også bornholmerfærgen Povl Anker ejes i dag af Molslinjen.

Følg pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum