Libitum gav rekord-påske på Øresund

Del

Øresundslinjen kan nu sætte to streger under færgernes præstationer i den netop overståede påskeuge. Det blev en påske med rekordmange gående passagerer, og en påske hvor særligt færgernes restauranter trak mange mennesker ud på vandet. Særligt den nye restaurant på Tycho Brahe, Libitum Social Dining, fik en forrygende start.

Øresundslinjens nye restaurant 'Libitum Social Dining', der slog dørene op den 28. marts, har haft travlt i påsken.
Øresundslinjens nye restaurant 'Libitum Social Dining', der slog dørene op den 28. marts, har haft travlt i påsken.

Øresundslinjen har netop færdiggjort opgørelsen over trafikken i den forgangne påskeuge. Det blev en påske, hvor færgegæsterne for alvor satte sig til påskebordet på færgernes restauranter.

Påskeugen er i opgørelsen lavet fra skærtorsdag til og med anden påskedag mandag.

Næsten 71.000 gående passagerer tog turen frem og tilbage over Øresund i påsken. Det er et par procent flere end sidste år – og den bedste påske for gående passagerer nogensinde. Og mange af dem gik til bords i år.

”Vores nye restaurant, Libitum Social Dining, havde 1. 136 spisende gæster i påsken – så restauranten har fået en helt forrygende start”, fortæller en tilfreds administrerende direktør for Molslinjen, Kristian Durhuus.

Tallene viser, at overraskende mange danskere allerede har forstået at ”Tura”, som betyder at rejse flere afgange frem og tilbage mellem Helsingør og Helsingborg.

”Vi kan se, at næsten en tredjedel af gæsterne har købt deres bord gennem den danske hjemmeside – og det er positivt – og måske lidt overraskende, at danskerne allerede er klar på, hvad det vil sige at gå på en flydende restaurant og blive ombord”, siger Kristian Durhuus, som også kan glæde sig over meget flotte tilbagemeldinger fra restaurantens gæster.

De mange restaurantgæster var medvirkende til, at omsætningen i Food & Beverage steg med mere end 15 procent i forhold til påsken sidste år.

Restaurant Libitum – Social Dining havde sin første åbningsdag den 28. marts.

Kontakter

Om Molslinjen

Molslinjen er Danmarks største indenrigs færgeselskab. Med en flåde på 15 skibe driver selskabet i alt ni ruter fordelt på Alslinjen, Bornholmslinjen, Fanølinjen, Langelandslinjen, Molslinjen og Samsølinjen. I 2023 overtog Molslinjen det Helsingborgbaserede rederi, ForSea, med ruten mellem Helsingør og Helsingborg. Ruten er senere blevet omdøbt til Øresundslinjen. Tilsammen har færgerne mere end 15 millioner gæster årligt. Ruterne Aarhus – Odden, Ebeltoft – Odden og Rønne – Ystad betjenes af nogle af verdens største katamaran-færger, og det gør Molslinjen til et af verdens største hurtigfærge-rederier. I samarbejde med Herning Turist driver Molslinjen busruten Kombardo Expressen. Den kører direkte til København fra Aarhus, Randers, Aalborg, Viborg, Herning, Silkeborg og Rønne samt en række andre jyske byer.

Molslinjen beskæftiger i dag mere end 1800 medarbejdere. Mere info: www.molslinjen.dk

CSR: Molslinjen Commitment / Molslinjen Code of Conduct for Business Relationships.

Følg pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye