Biler satte rekord i påsken

Del

Bornholmslinjen kan nu sætte to streger under færgernes præstationer i den netop overståede påskeuge. Påsken på Bornholm blev på overførte biler bedre end nogensinde – og var på antallet af passagerer snublende nær på rekordåret 2022.

Færgerne til og fra Bornholm havde travlt i den netop overståede påske, som bød på en ny rekord for Bornholmslinjen.
Færgerne til og fra Bornholm havde travlt i den netop overståede påske, som bød på en ny rekord for Bornholmslinjen.

Bornholmslinjen har netop færdiggjort opgørelsen over trafikken i den forgangne påskeuge. Tallene viser en god påske, som på overførte biler var bedre end sidste år – og tæt på passagerrekorden fra 2022.

Påskeugen er i opgørelsen lavet fra onsdag før påske til og med anden påskedag i går mandag.

12.867 biler tog turen mellem Rønne og Ystad – og med sig havde de 46.006 passagerer. Det er to procent flere passagerer end i 2023, hvor 12.110 biler indeholdt 45.105 gæster frem og tilbage. Så seks procent flere biler på færgerne i dette års påske i forhold til sidste år.

I forhold til 2022 har to procent flere biler taget turen frem og tilbage til Bornholm – og antallet af passagerer var blot en enkelt procent under 2022, hvor 46.444 rejsende var med frem og tilbage.

”Det viser styrken ved mere kapacitet, når vi har flere biler med i år, hvor påsken ligger meget tidligt i forhold til påsken 2022. Det kan vi kun være tilfredse med”, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Kontakter

Om Molslinjen

Molslinjen er Danmarks største indenrigs færgeselskab. Med en flåde på 15 skibe driver selskabet i alt ni ruter fordelt på Alslinjen, Bornholmslinjen, Fanølinjen, Langelandslinjen, Molslinjen og Samsølinjen. I 2023 overtog Molslinjen det Helsingborgbaserede rederi, ForSea, med ruten mellem Helsingør og Helsingborg. Ruten er senere blevet omdøbt til Øresundslinjen. Tilsammen har færgerne mere end 15 millioner gæster årligt. Ruterne Aarhus – Odden, Ebeltoft – Odden og Rønne – Ystad betjenes af nogle af verdens største katamaran-færger, og det gør Molslinjen til et af verdens største hurtigfærge-rederier. I samarbejde med Herning Turist driver Molslinjen busruten Kombardo Expressen. Den kører direkte til København fra Aarhus, Randers, Aalborg, Viborg, Herning, Silkeborg og Rønne samt en række andre jyske byer.

Molslinjen beskæftiger i dag mere end 1800 medarbejdere. Mere info: www.molslinjen.dk

CSR: Molslinjen Commitment / Molslinjen Code of Conduct for Business Relationships.

Følg pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye