AiaSound Festival

AiaSound Festival annoncerer ændring og nyt navn i årets line up: Tobias Rahim får senere spilletid og Branco får en afløse

Del

Den nye københavnerfestival åbner dørene til årets festivalplads allerede i morgen, torsdag den 11. august. Grundet en aflysning melder AiaSound ændringer i musikprogrammet.

Rapperen Branco har været nødsaget til at aflyse sin koncert torsdag den 11. august på årets AiaSound Festival i København. Aflysningen sker på baggrund af personlige forhold.

Den officielle udmelding fra Brancos hold lyder:

I forbindelse med en familieferie i udlandet er Brancos datter blevet indlagt på intensiv for behandling af følgesygdomme af COVID-19. Vi håber på at kunne bringe gode nyheder snart og i mellemtiden vil vi bede jer om at give familien ro og respektere deres privatliv i denne svære tid.


Branco selv udtaler: “Mange tak for alle de bønner og positive tanker folk har sendt, det betyder mere end I forstår”

Nyt navn i årets line up

AiaSound annoncerer dermed endnu et nyt navn på plakaten: Den danske hitmager Emil Stabil, som fik sit gennembrud i 2015 med hits som “Er Det En Fugl” og “Swimmingpool”, og som den første rapper i Danmark landede nr. 1 på Spotify med en international feature, da han udgav platinhittet “En Sang” feat. Gucci Mane. Emil Stabil overtager Tobias Rahims oprindelige spilletid kl. 14.00 og åbner AiaSound 2022.

Tobias Rahim får senere spilletid

Grundet enorm efterspørgsel og den eksplosivt stigende popularitet, har festivalen valgt at rykke koncerten med Tobias Rahim frem til torsdag aften, hvor sangeren indtager den store scene på festivalpladsen. Arrangørerne giver hermed mulighed for, at endnu flere festivalgæster kan opleve den topaktuelle artist i solnedgangen i de senere timer, og skråle med på hits som ”STOR MAND”, ”Mucki Bar” og ikke mindst sangerens seneste udgivelse ”Feberdrømmer Xx Dubai”. Tobias Rahim kan opleves på AiaSound torsdag den 11. august kl. 18.20.

AiaSound Festival løber af stablen på Tiøren i København den 11., 12. og 13. august.

Se det fulde line up her. (https://www.aiasoundfestival.dk/program-2022) Køb billet her. (https://shop.aiasoundfestival.dk/)

Kontakter

Information om AiaSound Festival

AiaSound Festival
AiaSound Festival
Ny Østergade 12, 5. sal
1101 København k

http://aiasoundfestival.dk

AiaSound er Københavns mainstream musikfestival, som finder sted på Tiøren, 

København 11.-13. august denne sommer. I løbet af denne magiske weekend vil besøgende fra 

ind- og udland nyde sol og sommer, kunstnere og underholdning i verdensklasse og skabe 

gåsehudsfremkaldende minder for livet for op til 30.000 festivalgæster.

AiaSound omfavner kvaliteten, magien og mangfoldigheden 

og er med sin placering i København den første mainstream musikfestival beliggende 

i en hovedstad i det nordlige Europa. På AiaSound træder du ind i en atmosfære af festivaleufori på

første klasse i hjertet af København, hvor festivalens kærlighed ligger til kultur, musik af dansk og international 

klasse samt gastronomiske oplevelser, som alt sammen går op i en højere enhed - og så er ambitionen, at festivalen skal 

være den første Net Zero CO2 musikfestival, hvor festivalen trods sin korte levetid allerede kan prale med at have et af 

de laveste Co2-udslip pr. festivalgæst i hele Europa. Kun 10 minutter fra det pulserende storbyliv findes AiaSound på den 

fantastiske lokation Tiøren, grænset op af naturskønne Øresundspark og Amagerstrand. AiaSound er en enestående 

mulighed for dig og dine ansatte for at bryde hverdagen og give jer hen til en symfoni af musik, der spænder 

bredt i den aktuelle mainstream genre, hvor den danske musikverden bliver gjort 

selskab af internationale optrædende artister.

Følg pressemeddelelser fra AiaSound Festival

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra AiaSound Festival

AiaSound melder udsolgt for frivillige!11.8.2022 10:06:21 CEST | Pressemeddelelse

I morgen, torsdag den 11. august, slår københavnerfestivalen AiaSound dørene op for årets første festivaldag på Tiøren, Amager. Dagen før festivalen for alvor løber af stablen, kunne en hjertevarm og tilfreds festivalledelse ydmygt takke af for tilmeldinger for frivillige til årets festival. Det er fuldstændig overvældende, hvilken medgang af frivilligstrøm vi har haft. Vi er så taknemlige for at der er så mange ildsjæle, der har brugt deres tid på at hjælpe med at sætte op til vores allesammens AiaSound” - Frederik Kjærgaard stifter af AiaSound. Hvad netop AiaSound har gjort rigtigt for at anskaffe sig nok frivillige, kontra mange andre danske festivaler, vides ikke, men man kan tænkes at tro, at det gode vejr, strandstemning og den utrolig flotte æstetik af Tiøren har hjulpet lidt. AiaSound skal være hjertevarm og en festival hvor alle er velkomne, uanset hvem man er, hvor man kommer fra, hvilken baggrund man har og hvem man elsker. Og det er kun et endnu federe slag for fælleskabet,

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum