AiaSound Festival

Amerikansk rapstjerne får længe ventet dansk festivaldebut

Del
Tredje gang er lykkens gang: Verdensstjernen Chance the Rapper får endelig sin længe ventede danske festivaldebut, når han gæster københavnerfestivalen AiaSound i august.

Som en af de absolut største i branchen inden for sin kategori og med intet mindre end 12,6 millioner månedlige lyttere på Spotify, kender du med sikkerhed allerede til den grammyvindende rapper og hans utallige virale hitparader. Han udgav sit debut-mixtape i 2012, og slog allerede igennem på verdensplan med sit andet mixtape “Acid Rap” i 2013. I år lukker Chance the Rapper årets festivalplakat på AiaSound, og er dermed den sidste artisttilføjelse på det - nu endnu mere - stjernespækkede lineup.

Chance the Rapper står bag gigahits som “Cocoa Butter Kisses”, “No problem” featuring rap-kollegaerne Lil Wayne og 2 Chainz og “Holy” med Justin Bieber. Chance the Rapper har lavet hits med flere af de allerstørste stjerner på den internationale musikscene på tværs af genrer: Bl.a. også med Kanye West, Randy Newman, Bon Iver, Childish Gambino, Cardi B, Shawn Mendes, Nicki Minaj, Ed Sheeran og John Legend. 


Den amerikanske rapper var den første artist nogensinde til at vinde en grammyaward for et streaming-only mixtape, hvilket gav ham en trio af vundne grammyawards, som både tæller “Best New Artist”, “Best Rap Performance” og “Best Rap Album”. Udover at være solidt plantet i eliten af den globale rap og hiphop-scene, er Chance The Rapper en af de få artister, som både har optrådt og haft den bærende værtsrolle i det prestigefyldte TV-program “Saturday Night Live” vist på NBC i USAs bedste sendetid. Derudover har selveste Barack Obama kaldt rapperen “en spektakulær rollemodel”, hvorfor stjernen foruden at være cremen af internationale rappers, også har vist næstekærlighed af helt særlig karakter.

Chance The Rapper har tidligere aflyst hele to festivalshows i Danmark: Senest i 2019 på Roskilde Festivals Orange Scene, hvilket kun øger begejstringen hos den anerkendte rapper for at skulle besøge en dansk festival, og levere et show under åben himmel for første gang - og lige så fra arrangørens side, som har meget høje forventninger til den ikoniske stjerneoptræden. 

“Det er jo helt vildt at få lov til at præsentere så åbenlys en stjerne, og samtidig et ikon der interesserer sig for sine medmennesker. Vi glæder os xxx”, udtaler Frederik Kjærgaard, medstifter af AiaSound Festival.

Oplev Chance the Rapper på AiaSound i København lørdag den 13. august.

Allerede annoncerede artister tæller Tiësto (NL), Tyga (US), Steve Aoki (US), Becky Hill (UK), Tobias Rahim, Clara, Artigeardit, Clara, Cheff Records, The New Power Generation (US), Pauline, Faustix, Donkey Sound, Hans Philip, Gente de Zona, Kesi, Sivas, Branco og Ericka Jane. 

AiaSound Festival løber af stablen d. 11.-13. august på Tiøren i København.

Billetter kan købes her: https://shop.aiasoundfestival.dk/

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om AiaSound Festival

AiaSound Festival
AiaSound Festival
Ny Østergade 12, 5. sal
1101 København k

http://aiasoundfestival.dk

AiaSound er Københavns mainstream musikfestival, som finder sted på Tiøren, 

København 11.-13. august denne sommer. I løbet af denne magiske weekend vil besøgende fra 

ind- og udland nyde sol og sommer, kunstnere og underholdning i verdensklasse og skabe 

gåsehudsfremkaldende minder for livet for op til 30.000 festivalgæster.

AiaSound omfavner kvaliteten, magien og mangfoldigheden 

og er med sin placering i København den første mainstream musikfestival beliggende 

i en hovedstad i det nordlige Europa. På AiaSound træder du ind i en atmosfære af festivaleufori på

første klasse i hjertet af København, hvor festivalens kærlighed ligger til kultur, musik af dansk og international 

klasse samt gastronomiske oplevelser, som alt sammen går op i en højere enhed - og så er ambitionen, at festivalen skal 

være den første Net Zero CO2 musikfestival, hvor festivalen trods sin korte levetid allerede kan prale med at have et af 

de laveste Co2-udslip pr. festivalgæst i hele Europa. Kun 10 minutter fra det pulserende storbyliv findes AiaSound på den 

fantastiske lokation Tiøren, grænset op af naturskønne Øresundspark og Amagerstrand. AiaSound er en enestående 

mulighed for dig og dine ansatte for at bryde hverdagen og give jer hen til en symfoni af musik, der spænder 

bredt i den aktuelle mainstream genre, hvor den danske musikverden bliver gjort 

selskab af internationale optrædende artister.

Følg pressemeddelelser fra AiaSound Festival

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra AiaSound Festival

AiaSound melder udsolgt for frivillige!11.8.2022 10:06:21 CEST | Pressemeddelelse

I morgen, torsdag den 11. august, slår københavnerfestivalen AiaSound dørene op for årets første festivaldag på Tiøren, Amager. Dagen før festivalen for alvor løber af stablen, kunne en hjertevarm og tilfreds festivalledelse ydmygt takke af for tilmeldinger for frivillige til årets festival. Det er fuldstændig overvældende, hvilken medgang af frivilligstrøm vi har haft. Vi er så taknemlige for at der er så mange ildsjæle, der har brugt deres tid på at hjælpe med at sætte op til vores allesammens AiaSound” - Frederik Kjærgaard stifter af AiaSound. Hvad netop AiaSound har gjort rigtigt for at anskaffe sig nok frivillige, kontra mange andre danske festivaler, vides ikke, men man kan tænkes at tro, at det gode vejr, strandstemning og den utrolig flotte æstetik af Tiøren har hjulpet lidt. AiaSound skal være hjertevarm og en festival hvor alle er velkomne, uanset hvem man er, hvor man kommer fra, hvilken baggrund man har og hvem man elsker. Og det er kun et endnu federe slag for fælleskabet,