AiaSound Festival

Gav dansk rap en helt ny lyd - nu spiller SIVAS på Københavnerfestivalen, AIASOUND 

Del
I 2013 lagde han Danmark ned, da han debuterede med megahittet d.a.u.d.a, der udkom på EP’en af samme navn. Her gav han danskerne en forsmag på det, der i dag kendetegner danske raphits som topper hitlisterne.

Sivas er anerkendt for sit især lyriske talent, og rapperen formår som én af de eneste herhjemme at sætte et internationalt præg på sine tekster og sit flow.

Sivas, der går under det borgerlige navn Siavash Memaran-Torbati, havde både dansk, engelsk, persisk, arabisk og tyrkisk inkluderet i sin allerførste udgivelse og har sidenhen formået at bevare sin alsidighed.

Sivas’ tracks er eksperimenterende i sine lyde og samples og kan fange langt de fleste rap fans. Han formår at ramme bredt i flere forskellige stilarter, mens han samtidig bevarer sin personlige og unikke lyd.

I året 2022 er Sivas aktuel med albummet FORZA, der indebærer gæsteoptrædener fra Branco, Lord Siva og Hans Philip. Det er også året hvor festivaler for første gang i 2 år kan lade sig afvikle. Netop de to ting kan du fejre samtidig, når Sivas gæster AiaSound Festival den 12 august, som en af de danske artister der skal fyre op for et show af dimensioner, når AiaSound åbner op for deres eventyrverden på Amager.

Man er ikke i tvivl, når man hører et Sivas-nummer. Der er gennemgående melankoli, dybde og fængende tonearter.

Foruden at have opnået massiv succes alene, har rapperen været featuring på en række hits med artister som Kesi, Gilli og Ukendt Kunstner. Sivas har derudover være back up rapper for Jooks, der efterhånden har været aktuel på den danske musikscene i mere end et årti.

Sivas var nomineret til P3 Talent ved P3 guld i 2014, og opnåede intet mindre end 5 nomineringer ved Danish Music Awards, for sit allerførste debutalbum (tidlig. omtalte d.a.u.d.a) herunder; Årets danske udgivelse, Årets nye danske navn, Årets danske sangskriver, Årets danske urbanudgivelse og Årets idé.

Varm op til Sivas-koncerten med nogle af hans bragende hits som “Oui”, “Stein Bagger”, “Kbhavana”, “Ritualet” og selvfølgelig “d.a.u.d.a”.

Køb billetten, der sikrer dig sommerens uforglemmelige festivaloplevelse lige her.

AiaSound finder sted den 11.-13. august på Tiøren i København.

Tidligere offentliggjorte artister på AiaSound: Tiesto (NL), TYGA (US), Becky Hill (UK), Steve Aoki (US), Tobias Rahim, Artigeardit, Clara, Gente de Zona (C), Faustix, Branco, Ericka Jane, CHEFF RECORDS, Pauline, Donkey Sound og Hans Philip.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om AiaSound Festival

AiaSound Festival
AiaSound Festival
Ny Østergade 12, 5. sal
1101 København k

http://aiasoundfestival.dk

AiaSound er Københavns mainstream musikfestival, som finder sted på Tiøren, 

København 11.-13. august denne sommer. I løbet af denne magiske weekend vil besøgende fra 

ind- og udland nyde sol og sommer, kunstnere og underholdning i verdensklasse og skabe 

gåsehudsfremkaldende minder for livet for op til 30.000 festivalgæster.

AiaSound omfavner kvaliteten, magien og mangfoldigheden 

og er med sin placering i København den første mainstream musikfestival beliggende 

i en hovedstad i det nordlige Europa. På AiaSound træder du ind i en atmosfære af festivaleufori på

første klasse i hjertet af København, hvor festivalens kærlighed ligger til kultur, musik af dansk og international 

klasse samt gastronomiske oplevelser, som alt sammen går op i en højere enhed - og så er ambitionen, at festivalen skal 

være den første Net Zero CO2 musikfestival, hvor festivalen trods sin korte levetid allerede kan prale med at have et af 

de laveste Co2-udslip pr. festivalgæst i hele Europa. Kun 10 minutter fra det pulserende storbyliv findes AiaSound på den 

fantastiske lokation Tiøren, grænset op af naturskønne Øresundspark og Amagerstrand. AiaSound er en enestående 

mulighed for dig og dine ansatte for at bryde hverdagen og give jer hen til en symfoni af musik, der spænder 

bredt i den aktuelle mainstream genre, hvor den danske musikverden bliver gjort 

selskab af internationale optrædende artister.

Følg pressemeddelelser fra AiaSound Festival

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra AiaSound Festival

AiaSound melder udsolgt for frivillige!11.8.2022 10:06:21 CEST | Pressemeddelelse

I morgen, torsdag den 11. august, slår københavnerfestivalen AiaSound dørene op for årets første festivaldag på Tiøren, Amager. Dagen før festivalen for alvor løber af stablen, kunne en hjertevarm og tilfreds festivalledelse ydmygt takke af for tilmeldinger for frivillige til årets festival. Det er fuldstændig overvældende, hvilken medgang af frivilligstrøm vi har haft. Vi er så taknemlige for at der er så mange ildsjæle, der har brugt deres tid på at hjælpe med at sætte op til vores allesammens AiaSound” - Frederik Kjærgaard stifter af AiaSound. Hvad netop AiaSound har gjort rigtigt for at anskaffe sig nok frivillige, kontra mange andre danske festivaler, vides ikke, men man kan tænkes at tro, at det gode vejr, strandstemning og den utrolig flotte æstetik af Tiøren har hjulpet lidt. AiaSound skal være hjertevarm og en festival hvor alle er velkomne, uanset hvem man er, hvor man kommer fra, hvilken baggrund man har og hvem man elsker. Og det er kun et endnu federe slag for fælleskabet,