Lolland Kommune

Åbning af Femern Agency i Rødbyhavn

Del

Den 4. november 2020 åbner Femern Agency, og der vil i den forbindelse være reception kl. 11-13 på kontoret Vestre Kaj 68 i Rødbyhavn.

Femern Agency er et samarbejde i en selvstændig organisation mellem Lolland Kommune, Guldborgsund Kommune og CELF i forhold til at servicere virksomheder og ansatte i forbindelse med Danmarks største anlægsbyggeri – den faste forbindelse mellem Danmark og Tyskland.

Placeringen på Vestre Kaj er midlertidig. Femern Agency rykker senere helt ind på sitet for resten af byggeperioden.

ICS og SIRI indgår også i samarbejdet, så medarbejderne slipper for at tage til København for at få opholdstilladelse.

Den bærende idé bag samarbejdet er ”One point of contact”. Femern Agency er et unikt samarbejde mellem de to kommuner og den lokale uddannelsesinstitution CELF, hvor rekruttering af arbejdskraft og myndighedsopgaver er de centrale opgaver. Parterne ønsker med denne organisering at være helt tæt på, så kontakt og vidensdeling kan ske til gavn for alle parter.

Borgmester i Lolland Kommune Holger Schou Rasmussen siger: ”Vi ønsker at være fysisk tilstede i forhold til den meget vigtige opgave for Lollands fremtid, og vi vælger at åbne nu, så vi kan servicere byggeriet fra start”.

Guldborgsund Kommunes borgmester John Brædder udtaler: ” Vi har stort fokus på og forventninger til denne vigtige opgave til gavn for hele områdets arbejdsmarked og infrastruktur”.

Michael Bang, administrerende direktør for uddannelsesinstitutionen CELF supplerer: ”Vi glæder os til at servicere entreprenørerne helt tæt på med emner om lærlinge og efteruddannelse”.

Desuden gør denne placering det muligt at betjene de mange ansatte i forhold til eksempelvis internationalt kørekort og andre borgerserviceopgaver.

Vi glæder os til at byde velkommen i vores nye lokaler med udsigt over vandet, hvor anlægsbyggeriet foregår.

Femern Agency

Nøgleord

Kontakter

Holger Schou Rasmussen
Borgmester Lolland Kommune
Tlf. 23 24 91 80

John Brædder
Borgmester Guldborgsund Kommune
Tlf. 25 18 03 90

Michael Bang
Administrerende direktør CELF
Tlf. 61 63 28 00

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skoleområdet i Lolland og Guldborgsund Kommune har fået et kompetenceløft24.9.2021 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Lolland og Guldborgsund Kommune har fra 2016 til 2020 arbejdet med projektet Kompetenceudvikling i praksis (KUP) gennem en bevilling på 36 mio. kr. fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaals folkeskoledonation. Projektet har haft fokus på at styrke elevernes læring og trivsel ved at opbygge en refleksions- og feedbackkultur hos medarbejdere, ledelse og forvaltning på skoleområdet. Projektet er nu blevet evalueret af Danmarks Evalueringsinstitut (EVA). I evalueringen konkluderes det, at projektet har skabt et godt fundament for det videre arbejde med udviklingsindsatserne på skolerne, og at de positive resultater også er relevante for andre kommuner i landet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum