Lolland Kommune

Åbning af Femern Agency i Rødbyhavn

Del

Den 4. november 2020 åbner Femern Agency, og der vil i den forbindelse være reception kl. 11-13 på kontoret Vestre Kaj 68 i Rødbyhavn.

Femern Agency er et samarbejde i en selvstændig organisation mellem Lolland Kommune, Guldborgsund Kommune og CELF i forhold til at servicere virksomheder og ansatte i forbindelse med Danmarks største anlægsbyggeri – den faste forbindelse mellem Danmark og Tyskland.

Placeringen på Vestre Kaj er midlertidig. Femern Agency rykker senere helt ind på sitet for resten af byggeperioden.

ICS og SIRI indgår også i samarbejdet, så medarbejderne slipper for at tage til København for at få opholdstilladelse.

Den bærende idé bag samarbejdet er ”One point of contact”. Femern Agency er et unikt samarbejde mellem de to kommuner og den lokale uddannelsesinstitution CELF, hvor rekruttering af arbejdskraft og myndighedsopgaver er de centrale opgaver. Parterne ønsker med denne organisering at være helt tæt på, så kontakt og vidensdeling kan ske til gavn for alle parter.

Borgmester i Lolland Kommune Holger Schou Rasmussen siger: ”Vi ønsker at være fysisk tilstede i forhold til den meget vigtige opgave for Lollands fremtid, og vi vælger at åbne nu, så vi kan servicere byggeriet fra start”.

Guldborgsund Kommunes borgmester John Brædder udtaler: ” Vi har stort fokus på og forventninger til denne vigtige opgave til gavn for hele områdets arbejdsmarked og infrastruktur”.

Michael Bang, administrerende direktør for uddannelsesinstitutionen CELF supplerer: ”Vi glæder os til at servicere entreprenørerne helt tæt på med emner om lærlinge og efteruddannelse”.

Desuden gør denne placering det muligt at betjene de mange ansatte i forhold til eksempelvis internationalt kørekort og andre borgerserviceopgaver.

Vi glæder os til at byde velkommen i vores nye lokaler med udsigt over vandet, hvor anlægsbyggeriet foregår.

Femern Agency

Nøgleord

Kontakter

Holger Schou Rasmussen
Borgmester Lolland Kommune
Tlf. 23 24 91 80

John Brædder
Borgmester Guldborgsund Kommune
Tlf. 25 18 03 90

Michael Bang
Administrerende direktør CELF
Tlf. 61 63 28 00

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Lollands Sydkyst – en turistdestination i international topklasse20.5.2022 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Hvordan skal Lollands sydkyst se ud i år 2030? Og i 2050? Hvor skal der være badestrand, overnatningstilbud, butikker og restauranter? Og hvordan får vi det hele til at spille positivt sammen på tværs af både nye og eksisterende by-, havne-, natur- og strandområder? Det og meget mere sætter en ny strategisk udviklingsplan for Lollands sydkyst en ny retning for. Planen er netop behandlet i Økonomi- og Erhvervsudvalget i Lolland Kommune og vil være på byrådets dagsorden den 25. maj 2022.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum