Grouleff Communications

Aarhusiansk vækstkomet sikrer større engagement fra Bumble Ventures

Del
Marketing gamification-virksomheden, LeadFamly, der i disse måneder har sat turbo på internationaliseringen, har netop sikret et større engagement fra Bumble Ventures, der er ejet af folkene bag nyligt børsintroducerede Better Collective. Transaktionen bringer værdien af LeadFamly op på et pænt trecifret millionbeløb
LeadFamly ledes af Thomas Kragh, tv. og Martin Bjørn Madsen.
LeadFamly ledes af Thomas Kragh, tv. og Martin Bjørn Madsen.

LeadFamly lancerede i starten af 2017 en ny teknologi, hvorigennem virksomheder får markant øgede muligheder for at aktivere og engagere en større del af deres målgrupper gennem digitale kampagner, hvor spilelementer er integreret. Allerede fra starten var der god respons fra kunderne, selskabet udviklede sig hastigt, og efter godt et år i maj 2018 sikrede LeadFamly et partnerskab med VækstPartner Kapital og Bumble Ventures. Bumble Ventures har nu købt en større ejerandel af LeadFamly i en transaktion, der værdiansætter LeadFamly til et pænt trecifret millionbeløb.

"I kølvandet på den første transaktion blev der lagt en temmelig aggressiv vækstplan, der også inkluderede internationalisering af vores koncept. Den plan har vi eksekveret i et år, hvor vi næsten tredoblede vores kontraktbase og ikke mindst fik åbnet op i London og Amsterdam, med super god respons til følge," fortæller administrerende direktør Martin Bjørn Madsen, der står i spidsen for LeadFamly sammen med hans partner og stifter, Thomas Kragh.

Det er den udvikling, der nu får Bumble Ventures til at øge deres ejerandel i LeadFamly. Managing Partner i Bumble, Daniel Nyvang Mariussen siger:

"Siden vi kom med i maj måned 2018, har vi tæt kunnet følge LeadFamlys eksplosive vækst og ikke mindst set de første, signifikante udenlandske kunder begyndte at lande, og derfor indledte vi dialogen om at øge vores engagement. Kundernes brugsmønster af LeadFamly’s teknologi indikerer også, at platformen giver mulighed for en meget mere agil og målrettet måde at drive kundeinteraktion på – med helt exceptionelle response rates på kampagner. Det indikerer for os, at teknologien ikke blot er et simpelt værktøj, men bliver en integreret del af kunders marketingmetodik, hvorfor vi tror, LeadFamly har et kæmpe potentiale.”

Bumble Ventures hørte først om LeadFamly, da kapitalfonden VækstPartner Kapital introducerede dem for virksomheden. Her var kapitalfonden på vej til at investere i LeadFamly, og i forbindelse den transaktion valgte Bumble Ventures at gå med i transaktionen. Denne manøvre gav folkene bag en mulighed for at følge LeadFamly endnu mere tæt.

"Allerede dengang så vi nogle imponerende væksttal fra LeadFamly og kunne se, at dette track havde en eksplosiv kurs, og som medejer har vi jo haft fuld transparens på den stærke udvikling. Derfor inviterede vi LeadFamly til en snak om, hvordan vi kunne øge vores andel i virksomheden," fortsætter Daniel Nyvang Mariussen.

Det faktum, at Daniel Nyvang Mariussen bød ind med mere end blot at købe et antal aktier, blev afgørende for, at folkene bag LeadFamly og Bumble Ventures nåede til enighed midt i februar 2019.

"Vi var nysgerrige på, hvordan Bumble kunne bidrage med andet end penge. Vi har nemlig de seneste 9 måneder oplevet, hvordan et ekstraordinært aktivt medejerskab fra VækstPartner Kapital har rykket os virkelig meget. Så det brugte vi noget krudt på at få præciseret,” siger Martin Bjørn Madsen.

Bumble Ventures er den private venture investeringsfond for stifterne af Better Collective, der blev børsnoteret i Stockholm juni sidste år, og persongalleriet samt erfaringsbasen viste sig at være et stærkt match til LeadFamly.

"Siden VækstPartner Kapital gik ind i Leadfamly, har vi udover internationalisering haft særligt fokus på at professionalisere en række processer og ikke mindst at styrke vores organisation. Den base er bygget nu, så vi er klar til det næste skridt og har netop ansat tunge profiler bl.a. inden for marketing og customer success. Bumble er født ud af en virksomhed, hvor 'digital acquisitions', 'product vision', 'growth hacking' m.m. ikke er højtflyvende buzzwords, og vi ser derfor virkelig frem til at få endnu mere støtte af Bumble fremover”.

Partnerne ønsker ikke at præcisere de finansielle detaljer til andet, end at transaktionen bringer værdien af LeadFamly op i et pænt trecifret leje, samt at der er tale om et rent aktiekøb.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

LeadFamly ledes af Thomas Kragh, tv. og Martin Bjørn Madsen.
LeadFamly ledes af Thomas Kragh, tv. og Martin Bjørn Madsen.
Download

Vedhæftede filer

Information om Grouleff Communications

Grouleff Communications
Workspace, Haslegaardsvej 10
8210 Aarhus V

+45 28915809http://www.grouleff.it

Følg pressemeddelelser fra Grouleff Communications

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grouleff Communications

Europe's Robot Capital Odense Presents 'Future of Robotics' at Capital Raising Summit in Munich16.6.2022 13:26:24 CEST | News

Robot investors from all over Europe can meet the continent's most promising robot startups when the event ‘Odense Investor Summit’ moves its matchmaking of capital seekers and investors to Munich for the first time. The summit takes place as part of the trade show Automatica with 45,000 attendees, featuring pitches from 15 companies with great growth potential at the show’s Startup Arena.

Europas robothovedstad Odense præsenterer ’Future of Robotics’ til kapitalrejsnings-event i München16.6.2022 12:54:43 CEST | Pressemeddelelse

Robotinvestorer fra hele Europa kan møde kontinentets allermest lovende robotstartups, når begivenheden Odense Investor Summit som noget helt nyt flytter sin matchmaking af kapitalsøgende og investorer til München. Det sker under robotmessen Automatica med 45.000 besøgende. På et podie i messens Startup Arena pitcher 15 selskaber med stort vækstpotentiale for kapitalstærke profiler.

Startups fra hele verden vil rejse 30 millioner i Europas robothovedstad Odense11.2.2022 14:50:49 CET | Pressemeddelelse

Hitraten er høj, når kapitalsøgende startups og risikovillige investorer mødes til Odense Investor Summit, der hver år foregår i Europas hurtigst voksende robotmiljø. Erfaringerne viser, at mere end halvdelen lykkes med at tiltrække investorkapital efter matchmaking-eventen. I år har 35 techselskaber fra Europa, Asien, USA og Afrika ansøgt om at præsentere ny teknologi til sundhed, landbrug, fremstillingsindustri og den maritime sektor for de 300 deltagende investorer. De 15 allermest lovende investeringsmuligheder får adgang til at pitche på podiet i byen Odense kendt som Cobot Capital.

PR-specialist og digitalt marketingbureau indgår samarbejde om robot- og automationsbranchen8.12.2021 07:00:00 CET | Nyhed

Robot- og automationsvirksomhederne stormer frem. En lang række firmaer får hjælp af PR-specialisten og influenceren, Malene Grouleff fra Grouleff Communications og marketingbureauet Conversio. Begge har stor indsigt i og erfaring med automatiseringsbranchen og er på få år blevet virksomhedernes foretrukne partnere. Nu indgår de et samarbejde om at booste robotindustriens synlighed og gennemslagskraft.