Viborg Kommune

19 projekter får del i midler fra Landdistriktspuljen

Del

En række foreninger og lokalsamfund kan glæde sig over, at det nu er muligt at gennemføre projekter med støtte fra Landdistriktspuljen.

Landdistriktsudvalget udddeler midler til 17 projekter i de mindre byer og landdistrikter
Landdistriktsudvalget udddeler midler til 17 projekter i de mindre byer og landdistrikter Grafik: Viborg Kommune

Hvert år kan lokalområder i Viborg Kommune søge midler fra Landdistriktspuljen til projekter, der understøtter udviklingen i mindre byer og landdistrikter.

I år er der søgt om midler til 24 projekter.

Landdistriktsudvalget valgte på deres møde den 24. oktober 2024 at imødekomme nitten af projekterne med et samlet beløb på 2.274.776 kr., og det glæder formand for Landdistriktsudvalget, Kim Donsgaard, sig over.

- Vi ser stor værdi i at støtte projekter, der gør områderne mere attraktive og skaber gode rammer for borgerne. Med midlerne kan vi give lokalområderne et løft og samtidig fremme engagementet hos de mange frivillige, der gør en stor indsats for deres lokalsamfund.

Blandt de projekter, der fik støtte, var stiforløb i vådområdet ved Jordbromølleå ved Daugbjerg, skulpturer skåret i egetræ i Løgstrup og et PlayAlive Infinitybane og multibane på legepladsen i Roum.

Læs mere om uddelingerne her eller se en samlet liste over uddelingerne i vedhæftede dokument.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Landdistriktsudvalget udddeler midler til 17 projekter i de mindre byer og landdistrikter
Landdistriktsudvalget udddeler midler til 17 projekter i de mindre byer og landdistrikter
Grafik: Viborg Kommune
Download

Vedhæftede filer

Om Viborg Kommune

Viborg Kommune er med sine knap 100.000 indbyggere Danmarks tiende største kommune og med sine 1.474 km² den næststørste kommune målt på areal.

Følg pressemeddelelser fra Viborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Viborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye