Aarhus Universitet Technical Sciences

Kom til åbning af AU Viborg og mød de nye studerende

Del

Den 22. august byder vi officielt velkommen til de nye studerende på Veterinærmedicin, Dyrevidenskab og Plante- og fødevarevidenskab på AU Viborg. Pressen er inviteret til at overvære den officielle velkomst, se de nyindrettede studiefaciliteter og møde de nye studerende.

Kom og vær med, når rektor for Aarhus Universitet og borgmesteren i Viborg Kommune i fællesskab byder de nye studerende på Jyllands eneste dyrlægeuddannelse og de to andre uddannelser på AU Viborg velkommen. I løbet af dagen bliver der både mulighed for at møde de studerende, se det nye studiemiljø og blive lidt klogere på visionerne for Danmarks grønne campus.

Dagens presseprogram

11:00 - 12.00: Mød de studerende
De nye studerende fra alle tre uddannelser har fælles aktiviteter med deres tutorer, hvilket vil være en god anledning til at møde og tale med et par stykker af dem.

12.00 - 12.30: Officiel velkomst til de studerende
Velkomster og motiverende taler ved rektor på Aarhus Universitet, Brian Bech Nielsen, og borgmester i Viborg, Ulrik Wilbek, der i fællesskab planter et træ (hvis vejret tillader det)

12.30 - 13.00: Kort fremvisning af de nye studiefaciliteter
Følg med hen og se de nye studiefaciliter og udnyt muligheden for en kommentar fra rektor Brian Bech Nielsen, borgmester Ulrik Wilbek eller Eskild Holm Nielsen, dekan på Faculty of Technical Sciences på Aarhus Universitet.

Har I særlige ønsker til besøg på lokationer, interviewaftaler eller lignende, er I naturligvis velkomne til at kontakte os.

Praktisk information

Tid: 22. august fra kl. 11-13 (tilmelding ikke nødvendig)

Sted: Auditoriet på AU Viborg, Blichers Allé 20, 8830 Tjele.

Pressekontakt: Spørgsmål til arrangementet kan rettes til kommunikationsrådgiver Jannie True Hansen på jth@au.dk eller tlf. 93 52 27 89 eller leder af Tech Kommunikation Niels Olsen på niol@au.dk eller 29 69 12 91.

Om AU Viborg og de tre nye uddannelser

  • Den nye dyrlægeuddannelse på AU Viborg blev en realitet med regeringens aftale om reformen ”Flere og bedre uddannelsesmuligheder i hele Danmark” fra juni 2021.
  • Udover dyrlægeuddannelsen åbner Aarhus Universitet yderligere to nye uddannelser på AU Viborg, nemlig Dyrevidenskab og Plante- og fødevarevidenskab.
  • Aarhus Universitet regner med, at AU Viborg på sigt bliver en campus med op mod 800-900 studerende.
  • I forbindelse med udviklingen af AU Viborg arbejder vi tæt sammen med Viborg Kommune om at sikre de optimale rammer for et godt studie- og fritidsliv.

Læs mere om AU Viborg og de nye uddannelser

Nøgleord

Kontakter

Jannie True HansenKommunikationsrådgiverAarhus Universitet

Faculty of Technical Sciences, Aarhus Universitet

Tlf:93522789jth@au.dk

Følg pressemeddelelser fra Aarhus Universitet Technical Sciences

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aarhus Universitet Technical Sciences

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye