Region Sjælland

Oplev Psykatrien indefra

Del

Psykiatrien i Roskilde inviterer indenfor på Smedegade 16 søndag 1. september 2024 kl. 11-14. Dagen giver mulighed for at få et unik indblik i Psykiatrien i de smukke gamle bygninger ved fjorden i Roskilde. Der er boder med aktiviteter, rundvisning og små oplæg med personlige erfaringer med psykisk sygdom.

Det sker i anledningen af det landsdækkende arrangement Åbent Hospital 2024.

- Vi glæder os til at byde alle indenfor og være med til at oplyse om, hvordan det er at være patient og at arbejde i psykiatrien, siger cheflæge Nicolas Hansen og chefsygeplejerske Ditte Thomsen fra Psykiatrien Øst, Region Sjælland. 

Hele dagen er der boder, som man kan gå rundt til. 
De besøgende kan bl.a. få indsigt i, hvordan personalet skaber ro sammen med patienterne, når de har det allerværst. Hvordan patienterne får indflydelse, når de er indlagt. Hvordan det er at arbejde i psykiatrien, og hvad der forskes i.

Hver time er der musik, rundvisning og korte personlige oplæg om psykisk lidelse og om at komme sig. Og så kan man møde en besøgshund.

Se mere om Åbent Hospital i Region Sjælland på www.regionsjaelland.dk/aabenthospital

Kontakter

Chefsygeplejerske Ditte Thomsen, Psykiatrien Øst, Roskilde, 21 60 63 78
Presserådgiver Lisa Westengaard, Region Sjælland, 23 28 73 35

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye