Region Sjælland

Besøg Køges største byggeplads

Del

Kom og se Køges største byggeplads – byggeriet af Sjællands Universitetshospital - søndag 1. september 2024 kl. 10-13.

Det sker i anledning af det landsdækkende arrangement Åbent Hospital 2024.

- En gigantisk udvidelse af Sjællands Universitetshospital i Køge er i fuld gang - og vi glæder os til at byde borgerne indenfor bag byggehegnet i en af de nye senge- og behandlingsbygninger, siger projektdirektør Helle Gaub. Projekt Universitetshospital Køge.

Der er tre guidede ture, hvor projektledere på byggeriet viser rundt: 

Tur 1 - I patientbygningens stueetage ser du de rå lokaler til fremtidens behandling af hjerte- og kræftsygdomme og bunkeren til stråleterapi
Tur 2 - Den udvendige elevator tager dig til tops, hvor der er sengestuer, logistikrum og opholdsrum med panoramaudsigt til byggepladsen og Køge Bugt
Tur 3 - En vandretur gennem Strøget viser, hvordan nyt kobles sammen med det eksisterende hospital. Turen fortsætter rundt om hospitalet og forbi de nye bygninger. Sidste tur starter kl. 12.

Arrangementet foregår søndag 1. september kl. 10-13 på Sjællands Universitetshospital, Lykkebækvej 1, Køge. Mødested er ved Hovedindgang 5.

Se mere om Åbent Hospital i Region Sjælland på www.regionsjaelland.dk/aabenthospital

Kontakter

Presserådgiver Lisa Westengaard, Region Sjælland, 23 28 73 35

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye