Aller Media

Aller Media Denmark får mediestøtte til Heartbeats.dk

Del

Det er netop blevet offentliggjort at Aller Media Denmark tildeles redaktionel produktionsstøtte til Heartbeats.dk. Støtten gives som tilskud til nyhedsmedier til produktion af redaktionelt indhold. Aller Media Denmark har søgt mediestøttepuljen for henholdsvis femina.dk og Heartbeats.dk.

Heartbeats.dk skaber indhold med mening, mod og hjerte. De arbejder for at nedbryde de mure, der i disse tider opbygges med så stor hast i både den fysiske og digitale verden. Ud fra ønsket om at bevare sit positive livssyn, finder og videreformidler Heartbeats de historier, de mener er vigtige – for den enkelte og for samfundet. Ikke med det formål at forskønne verden – men fordi, de ser det som deres pligt at sætte fokus og ord på tabuer og de fortielser, der ligger imellem mennesker.

Heartbeats.dk hylder de modige mennesker, der vil dele deres personlige fortællinger – og de går hele vejen for at give plads til de nuancer, deres historier fortjener.

Vi er utrolig glade for den flotte støtte og for den anerkendelse, der ligger i den. I år fylder vi 10 år, men vi er jo stadig et af ”de nye” medier herhjemme, så det betyder utroligt meget for vores evne til hver dag at lave kvalitetsjournalistik. Og det vil vi bestræbe os på at skabe endnu mere af – nu og fremover,” siger Emil Norsker, chefredaktør for Heartbeats.dk.

Medienævnet har i afgørelsen blandt andet lagt vægt på at Heartbeats.dk er et nyhedsbåret, aktuelt og samfundsdebatterende nyhedsmedie.

Det er kæmpestort – både for Aller Media Denmark og for Heartbeats.dk. Vi har længe kæmpet for lige konkurrencevilkår og med denne afgørelse kan vi fortsætte det gode arbejde med at drive vigtige samfundsagendaer på samme vilkår som de nyhedsmedier, vi konkurrer med.  Jeg vil gerne takke Medienævnet for at anerkende den vigtige forskel som Heartbeats.dk gør. Heartbeats.dk formår at lave indhold, der taler til den enkelte og bidrager til vigtige samtaler i samfundet. Jeg er meget stolt,” siger Charlotte Riparbelli, administrerende direktør i Aller Media Denmark.

Kontakter

Om Aller Media

Vi er den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden. I Danmark har vi en markedsandel på 70% på ugeblade og 43% på magasiner. I alt læser hele 1,8 mio. danskere med hver måned i mindst en af vores titler – og vores stærke digitale universer har mere end 2,1 mio. brugere og over 50 mio. sidevisninger hver eneste måned.

Følg pressemeddelelser fra Aller Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aller Media

Ny undersøgelse: Hver fjerde kvinde overvejer at tage Wegovy25.4.2024 10:42:10 CEST | Pressemeddelelse

Der er en stor kløft mellem, hvordan vi mener, vi bør være, og hvordan vi reelt er. En kløft, der er stigende, og som ses i alt fra krops- og skønhedsideal. Aller Media Denmarks kvindelivs undersøgelse ”Women of the Future” viser, at hver fjerde kvinde ville overveje at tage Wegovy, hvis det var receptfrit. Samtidig mener 27 % af de adspurgte kvinder dog stadig, at kropspositivisme er med til at flytte deres forhold til kroppen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye