Boliga

Lars Ulrichs barndomshjem til salg igen: Så meget er det faldet i pris

Del

Nu kan du bo som en rockstjerne – til nedsat pris!

Her boede den danske rocklegende for mange år siden.
Her boede den danske rocklegende for mange år siden. Foto: Boliga

Lars Ulrichs barndomshjem i Hellerup er til salg igen. Denne gang er prisen faldet fra 48 millioner kroner i januar til "kun" 41,5 millioner kroner!

Det skriver Boliga.

Metallica-historie til salg

Har du altid drømt om at bo som en rockstjerne? Nu har du chancen!

Lars Ulrichs barndomshjem, en majestætisk ejendom på Lundevangsvej 12 i Hellerup, er tilbage på markedet – og prisen er faldet!

Den blev oprindeligt sat til salg for 48 millioner kroner i januar, men blev taget af markedet i maj. Nu, i juni, er huset til salg igen, denne gang for 41,5 millioner kroner.

Rockfans drøm

Denne eksklusive ejendom har alt, hvad hjertet kan begære. Beliggende i det eftertragtede ambassadekvarter i Hellerup, er huset en arkitektonisk perle fra 1818, der byder på både bolig- og erhvervslejemål. Med et samlet areal på 538 kvadratmeter, heraf 271 kvadratmeter bolig og 267 kvadratmeter erhverv, er mulighederne uendelige.

Se villaen her.

Metallica spiller i Parken, hvor Boliga også holder til, den 14. og 16. juni 2024.

Kontakter

Billeder

Se boligens historik på markedet her.
Se boligens historik på markedet her.
Download

Om Boliga A/S

Boliga.dk er Danmarks største uafhængige boligside. Vi står også bag flere populære online-portaler, herunder DinGeo.dk, Selvsalg.dk, Itvang.dk, Tvangsauktioner.dk og UdenomBanken.dk. Med over 1,9 millioner månedlige brugere tilbyder vi omfattende tjenester til boligkøbere, boligsælgere, mæglere og låntagere i Danmark. Boligas mobilapp hjælper også flere hundredtusinde brugere med at finde drømmeboligen.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye