Boliga

Tvangsauktion ved Strøget: Så mange boliger kan du score!

Del

En unik mulighed har netop åbnet sig ved Strøget i hjertet af København. En udlejningsejendom med både bolig- og erhvervslejemål er nu på tvangsauktion.

Her ses ejendommen, som nu er på tvangsaktion.
Her ses ejendommen, som nu er på tvangsaktion. Foto: Boliga.dk

Drømmer du om at eje en del af det pulserende Strøget? Nu har du chancen! En historisk ejendom fra 1818 er kommet på tvangsauktion.

Det skriver Boliga.

Ejendommen består af to bygninger med både erhvervs- og boliglejemål. Beliggende direkte ved Strøget på Købmagergade, tilbyder den en kombination af boliger og erhvervsmuligheder midt i byen.

Boliger og butikker til spotpris

Ejendommen rummer i alt ti lejemål, hvoraf to er detailbutikker i stueetagen – perfekt til dem, der drømmer om at have en butik midt i byen. Derudover er der otte boliglejemål, som spænder fra små lejligheder til rummelige boliger. Disse lejligheder varierer i størrelse fra 49 kvadratmeter til hele 275 kvadratmeter og er udstyret med moderne faciliteter som komfur, køleskab, opvaskemaskine og vaskemaskine/tørretumbler.

Mulig guldgrube

Forestil dig at eje en historisk ejendom med både boliger og butikker midt i København! Det er en unik chance for både investorer og private, der ønsker at få en bid af det attraktive Strøget.

Men skynd dig, hvis du vil se nærmere på denne fantastiske ejendom, skal du tilmelde dig senest den 17. juni 2024.

Se tvangsaktionen her!

Nøgleord

Kontakter

Om Boliga A/S

Boliga.dk er Danmarks største uafhængige boligside. Vi står også bag flere populære online-portaler, herunder DinGeo.dk, Selvsalg.dk, Itvang.dk, Tvangsauktioner.dk og UdenomBanken.dk. Med over 1,9 millioner månedlige brugere tilbyder vi omfattende tjenester til boligkøbere, boligsælgere, mæglere og låntagere i Danmark. Boligas mobilapp hjælper også flere hundredtusinde brugere med at finde drømmeboligen.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye