Boliga

14 år på markedet: Er dette Danmarks mest ”usælgelige” villa?

Del

En super fin villa på Als har måske fået Danmarks kedeligste rekord. Den har nemlig været til salg i hele 14 år!

Her ses villaen i Nordborg.
Her ses villaen i Nordborg. Foto: Boliga.dk

Har du nogensinde hørt om en villa med ”liggepest”?

I Nordborg, som ligger på Als tæt på Sønderborg i Sønderjylland, finder vi denne villa, som har været på boligmarkedet i utrolige 14 år!

Det skriver Boliga.

Boligen tilbyder en potentiel køber 128 kvadratmeter fordelt på seks værelser. Grunden er på imponerende 1027 kvadratmeter, og kælderen byder på 31 kvadratmeter, som også er registreret til beboelse. Med andre ord, der er masser af plads! Desuden har villaen en lækker have, som ligger direkte ud til et grønt område.

Et boligmareridt

Ifølge Boliga har villaen været til salg i 5128 dage. Til sammenligning er lignende huse i Nordborg kun udbudt til salg i gennemsnitligt 162 dage.

Udbudsprisen lyder på 395.000 kroner, og ejerudgifterne er på kun 836 kroner per måned. I området gives der i gennemsnit 7,7 procent i prisrabat.

Så selvom det allerede er en billig villa, kan du måske få prisen presset endnu længere ned!

Er du klar til at tage chancen? Se den ”usælgelige” villa her!

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Foto: Boliga.dk
Her er villaens historik på boligmarkedet.
Download

Om Boliga A/S

Boliga.dk er Danmarks største uafhængige boligside. Vi står også bag flere populære online-portaler, herunder DinGeo.dk, Selvsalg.dk, Itvang.dk, Tvangsauktioner.dk og UdenomBanken.dk. Med over 1,9 millioner månedlige brugere tilbyder vi omfattende tjenester til boligkøbere, boligsælgere, mæglere og låntagere i Danmark. Boligas mobilapp hjælper også flere hundredtusinde brugere med at finde drømmeboligen.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye